Srijeda, 23 listopada, 2024

Policajac je skrio pet kilograma speeda u dvorištu: Detalji uhićenja u Živinicama

Vrlo

ŽIVINICE – Pripadnik Ministarstva unutarnjih poslova Tuzlanskog kantona, Irhad Mešić (25), uhićen je nakon što je kod njega pronađeno pet kilograma droge tipa speed, potvrdio je “Glas Srpske”.

Prema neslužbenim informacijama, drogu je skrivao u dvorištu svoje kuće. Akciju uhićenja izveli su pripadnici Federalne uprave policije po nalogu Tužiteljstva Tuzlanskog kantona.

Mešić je radio u Policijskoj upravi Tuzla Centar, a postoje navodi o operativnim saznanjima da se bavio nezakonitim aktivnostima. Trenutačno nema informacija koje ukazuju na to da je bio član kriminalne skupine.

Tužiteljstvo Tuzlanskog kantona, koristeći inicijale uhićene osobe, priopćilo je da se sumnjičenog policijskog službenika tereti za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.

  • Nakon pretrage obiteljske kuće i pripadajućih objekata koju su proveli policijski službenici Federalne uprave policije na području Živinica, policijskom službeniku I.M (25) je oduzeta sloboda. Tijekom pretrage pronađeno je više paketa s oko pet kilograma bijele tvari, najvjerojatnije opojne droge tipa speed – priopćilo je Tužiteljstvo Tuzlanskog kantona.

Navodi se da će istražitelji iz Federalne uprave policije provesti kriminalističko istraživanje, nakon čega će osumnjičeni, zajedno s izvješćem i prikupljenim materijalnim dokazima, biti predani Tužiteljstvu radi daljnjih mjera i radnji.

- Advertisement -

9 KOMENTARI

guest

9 Mišljenja
Najstariji
Najnovije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

I HERCEGOVINA IMA SVOG ISIL RATNIKA: Vildan Ključo za desetljeće ratovanja u Siriju dobio tri godine zatvora

Državni sud potvrdio je prvostupanjsku presudu kojom je Vildan Ključo osuđen na tri godine zatvora za protuzakonito formiranje i...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -