Srijeda, 25 rujna, 2024

Bradara posjetila vlč. Žarka Vujicu u Kaknju

Vrlo

Predsjednica Federacije Bosne i Hercegovine Lidija Bradara posjetila je don Žarka Vujicu, župnika župe Svetih Petra i Pavla u Kaknju.

Javnost je jučer zgrozila vijest kako je vlč. Vujica u subotu uvečer napadnut u vlastitoj župnoj kući, svezan te opljačkan.

– Velečasni Žarko je dobro i to je najvažnije. Pomoć mu treba i brojni posjeti daju nadu da će je i dobiti. Nadležni policijski organi rade svoj posao i u tom segmentu je Don Žarko zadovoljan. Ostaje gorak osjećaj i razočarenje da više ništa nije sveto – kazala je Bradara nakon posjeta.

Pomoć župniku već stiže, dodala je, i već se organiziramo da mu nadoknadimo izgubljeno barem kada je materijalno u pitanju.

– Na osjećaju sigurnosti se također radi, učinit ćemo sve što je moguće. Njegova snaga duha i vjere odradit će nadam se ostalo. Iako se najvjerojatnije radi o klasičnoj pljački, mogu pretpostaviti kako nije jednostavno ni Hrvatima Kaknja, uglavnom povratnicima koji su također prošli golgotu. Podrška naravno i svima njima – naglasila je predsjednica FBiH Lidija Bradara./HMS/

- Advertisement -

21 KOMENTARI

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

21 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Pogledajte koliko će se plaćati porezi na apartmane

NAJAM apartmana desetljećima je bili porezno favoriziran u Hrvatskoj. To se počelo mijenjati s poreznim izmjenama koje su stupile...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -