Petak, 18 listopada, 2024

NAKON UBOJSTVA ŽENEOPET PROGON ŽENE: Nije li sijanje mržnje prema sutkinji u Gračacu, ženi koja nikog nije ubila, stavljanje mete na čelo istoj, te guranje u drugi plan ubojice, novo dno bošnjačke medijske elite?

Vrlo

Sutkinja Općinskog suda u Gradačcu Lejla Numanović je poslala rješenje o odbijanju mjera zabrane čak i pomahnitalom ubici Nerminu Sulejmanoviću.

Ona to po zakonu nije bila obavezna, jer nije izrekla mjere zabrane.

Prema informacijama “Avaza” pomahnutili ubica je ovo rješenje preuzeo u pošti kobnog jutra i nakon toga je krenuo u krvavi pohod.

O sutkinji Numanović se ovih dana piše s takvim nedozvoljenim linč figurama da nije isključeno kako će i ona uskoro morati pronaći zaštitu.

Čemu sve ovo sada kada je monstrum završio svoj luđački put?

Ako novinari i struka žele učiniti nešto koristo neka javno i detaljno istraže psihološku i socioliošku mapu ubojice. Neka urade dokumentarac o tome što je skrojilo takav um. Koji sve utjecaji. Od djetinjstva do danas.

Što je to zapravo u društvu u kojem je poezija o ženi i divljenje ženama, dio masovne kulture, uspjelo stvoriti osobu poput Sulejmanovića.

Možemo li to znati?

Sve ostalo je okolišanje. traženje novih uzroka i propusta. A propusta zapravo nema. Pored ovakvog monstruma, sve se čini kao propust. Sve do jedna institucija u BIH. Od kolijevke pa do groba.

Neka se ne ljuti Islamska Zajednica u BIH ali evo, u Novom Travniku djeca idu u vrtić koji nosi ime po milijun puta većem ubojici i koljaču nego je bio Sulejmanović.

Bio je i bratoubojica, činio je feminicide, infanticide, posljednjem našem kralju odrubio je glavu i od kože mu dao načiniti doboše.

Kako će psihološki biti formirana djeca koja pohađaju taj vrtić?

Odgajaju ih kao patriote a idu u vrtić koji nosi ime po ubojici Kraljevine Bosne. Odgajaju ih kao nenasilne a odrastaju u vrtiću koji nosi ime po čovjeku koji je silovao žene, rezao im vratove, odvodio ih u ropstvo.

Kavazoviću, urigiraj da se vrtić u Novom Travniku prozove po Nerminu Sulejmanoviću. Jer manje je krvav od Fatiha.

Što znači da će nam i budućnost biti manje krvava ako su idoli našoj i vašoj djeci ubojice sitnog kova. Kad već moraju biti ubojice. Iako evo, ne znamo zašto moraju i što Islam ima s tim.

Prosvijetlite nas.

A Allah dragi opet, najbolje zna.

- Advertisement -

22 KOMENTARI

guest

Uključena je moderacija komentara. Potrebno je određeno vrijeme da se pojavi vaš komentar.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

22 Mišljenja
Najstariji
Najnovije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

SKEJO: Država daje prostor Prijovićki, ali za Thompsona nema mjesta?

Nakon nedavne konferencije za tisak, Udruga IX. bojne HOS-a izrazila je svoje duboko nezadovoljstvo načinom na koji se njihove...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -