Četvrtak, 3 listopada, 2024

Ured za slamanje međunarodnog prava pozdravio novi set američkih protudemokratskih prpošenja u BIH

Vrlo

“Švabo pozdravlja mjere koje je poduzelo američko Ministarstvo financija u cilju jačanja vladavine prava i zaštite ustavno-pravnog poretka u Bosni i Hercegovini od drskih pokušaja da se ugrozi rad institucija, kao i stabilnost zemlje i do sada postignute reforme.

Vladavina prava švabskom kolonizatoru je tiranija stranih sudaca , talibana, koji su sve do sada radili u službi dodvoravanja džihadu Alije Izetbegovića, sukladno tajnom obećanju nakon Dayzona. Iako u Daytonu stoji da se ta bjelosvjetska bagra mora micati iz naše zemlje nakon pet godina.

Zaštita ustavnopravnog poretka – to čitajte ovako: Napadom na legalne i legitimne suverenističke snage, u BIH , u njihovoj a ne našoj zemlji, snage koje predvode Srbi demokrati, dok su se hrvatske pussies povukle, znači zaštita moje plaće od 25.000 dolara plus džaba janjetina u Goje. Halal janjetina.

Ugroza institucija znači zaustavljanje demokratskih snaga u BIH u inicijativi da se institucije u BIH usklade s ustavom i nastavak podređivanja Ustavnog suda BIH Erdoganovim partijama u našoj zemlji.

Postignute reforme su set srednjovjekovnih zakona u kojima OHR kažnjava zatvorom ako se ne slažeš s njihovim mišljenjem. Svi dosadašnji tirani u BIH bili su milosrdniji.

Sve to čine pod egidom perspektive pristupanja BIH Europskoj Uniji.

Kao eto tamo će nam biti bolje. Hoćemo li mi moć pljačkati austrijske i njemačke banke i smjenjivati po Njemačkoj i Austriji? Hoćemo li smjeti hrvatskim tenkom nagaziti na Inzkovu , Schmidtovu i Petritschevu kuću? Ako nećemo što ćemo tamo?

 

Pretužno je gledati ovako brutalnu degradaciju ličnosti i na što je Schmidte spao. Dodvornik najglupljeg režima što ga ovaj svijet pamti u samo par mjeseci je od obećavajućeg demokrate postao dvorska luda jedne neobuzdane svjetske mafije.

Petar Herceg dao je život , nažalost, u nadi da će ideali američke slobode zaživjeti. Nije pojma imao da život daje za Bidenove monstrume.

 

- Advertisement -

28 KOMENTARI

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

28 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Vrijeme je za novi glavni grad BiH: Sarajevo to više ne može biti.

Sarajevo, grad s bogatom poviješću, nekada simbol multietničke BiH, nažalost više ne može nositi teret glavnog grada države koja...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -