Četvrtak, 3 listopada, 2024

KAD TI ALBANCI OD HRVATSKE NAPRAVE KOSOVO: Muslimana Džaferovića ni premijer ni Vlada navodno nisu zvali u Vukovar pa opet Handžar mediji niti Bajruši nisu dizali buku kao u slučaju Srbina Dodika

Vrlo

“Ni premijer ni bilo tko iz Vlade nije pozvao gospodina Džaferovića na 30. obljetnicu Dana sjećanja na žrtvu Vukovara. Svatko je mogao doći u Vukovar i u Kolonu sjećanja te izraziti poštovanje žrtvama”, rekao je Milić, sin Gorana Milića, glasnogovornik Vlade Republike Hrvatske. Time je opovrgnuo je tvrdnje da je Vlada lili premijer pozvali bošnjačkog člana BiH Predsjedništva Šefika Džaferovića da sudjeluje u Koloni sjećanja u Vukovaru, što je izazvalo oštra reagiranja bh. Hrvata, a napose Udruge hrvatskih logoraša iz BH koji su Džaferovića nazvali licemjerom budući negira zločine nad Hrvatima u BiH.

Posjet Šefika Vukovaru trebao je da dodatno brendira borbu Prostora Džihada i Armije SDA, kao ispravnu borbu. To je uostalom u svom govoru potvrdio i sam Džaferović. Međutim  nikada neće javno priznati da je ta vojska itekako bila popunjena borcima Al Qaede. I to prije samih sukoba. Što će reći da je rat ovdje crtao netko mnogo jači.

 

Dokaz pak da mali Milić po opisu posla laže jeste podatak da je Džaferović bio dio protokola a nikako slučajno pridošli vanzemaljac. Baš kao što Osama nije slučajno dobio poziv za upis u BH državljanstvo. Šefik se dakle uredno najavo. Čak je držao predavanja i obraćao se medijima u službenom govoru. Takav tretman nemaju ljudi koji nisu dio opće ceremonije.

Ovo sve uradio je Šefik na stratišku rođaka svojih vlastitih žrtava. Koje je obožavao progoniti. BH Hrvata.

Ono što nije protjerao Šljivančanin u Vukovaru dovršio je Šefik u Travniku, Konjicu, Jablanici, Kaknju.

Isto tako, ne slučajno , nego upravo planski i po dogovoru se nisu pojavili ni Šefikovi i Alijini sveti ratnici u Sisku 1991 godine gdje su izvršili klanje 800 zarobljenih Srba.

Budući da taj zločin direktno vodi do onih koji su ih tamo instalirali, a radi se o velikoj i važnoj sili, Haaški Talibanat nije se bavio niti ovim zločinom.

Kao ni Grabovicom niti Vitezom.

I u Sisak i u Bosnu su došli s točno određenim avionima, puno prije eskalacije sukoba na Balkanu i daleko prije sukoba u BIH.

Sve je dakle odavno uplanirano. Sve naše jame po BIH i šire.

Što će reći da je rat na prostoru bivše  Jugoslavije itekako bio prljava igrica Velike Sile.

Kao što je prljavo pripreman i Haaški Talibanat.

Kojem je jasno dano do znanja da se zločini Armije Džihada ne smiju istraživati. Budući da trag tih zločina vodi upravo  do Važne Adrese. Bijele Adrese. Adrese svih adresa.

Tek su osuđeni pojedinci koji nisu spriječavali određene Al Qaeda zločine. No niti jedan Al Qaeda zapovjednik niti general nisu optuženi niti istraživani. Tek je Sarajevu naređeno da ima izručiti onu skupinu koja se ogriješila o ubojstva pripadnika Nad Nacije. Oni što su po Bosnama obredno klali Hrvate i Srbe, ti su mogli i Zlatnog Ljiljana dobiti, Velika Bijela Adresa ne bi se bunila.

Štoviše jedna ugledna država, USA, je dopustila da joj SDA u diplomaciju , nakon rata, spremi Al Qaeda agenta. Vođu El Mudžahida.

Tako je Abu Meali umjesto da odgovara na Haaškom sudu, koordinirao napad na WTC usred New Yorka.

A njegov boravak tamo, svi smo mi plaćali. Naravno bez znanja. Jer je o tome odlučila SDA.

Plenkoviću je pak Šefik trebao u Vukovaru da potvrdi gazdama u Brusselsu kako je agenda počela svoj put.

Agenda zbližavanja s bošnjačkom Al Qaedom , agenda suzbijanja Srba. I preko Drine ako NATO zatraži.

Kasnije će generali Al Qaede imati susret s hrvatskim generalskim zborom. Sve sukladno novoj NATO EU agendi.

Tako će se selamiti ubojice Hrvata iz Srednje Bosne i Tihomir Blaškić osobno.

Za kojeg nema graje niti podmetanja videa kao u slučaju Kordić.

Navodno je osobno Blaškić vršio pritisak na Rojsa  i smirivao ga oko tog sastanka a i sam Ćosić odrekao se Rojska, sve po Agendi Plenković NATO.

Džaferović u Vukovaru doista je bio znak vremena. Znak da je Plenković izdao svoje birače.

Ništa od ovog nećete čitati u Handžar medijima EPH koje uređuje Muslimanskog bratstvo Vurušić Bajrami.

Ali ćete zato slušati danima o “škandaloznom sastanku Zorana Milanovića s čovjekom srpske krvi” koji je ušao u Pereciju a nije se najavio.

Zajebani su Albanci kad preuzmu medije, u Pereciji, pa ovu navodno našu državu krenu oblikovati ko Kosovo.

Bajruši bi morao znati da Hrvatska nije Kosovo.

Hrvatska je kupalište.

Habsburško kupalište.

 

- Advertisement -

4 KOMENTARI

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Preživio Hamasov masakr 7. listopada pa ubio jednog od napadača u Tel Avivu

Izraelski vojni rezervist koji je preživio Hamasov masakr na glazbenom festivalu Nova suočio se s dvojicom naoružanih muškaraca koji...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -