Četvrtak, 26 rujna, 2024

Gdje je reakcija OHR-a i USA ambasade kad je u pitanju ubijanje političkog društva BiH koje provodi ovo potomče Osmanlija u BIH?

Vrlo

Zamislimo da u Srpskoj neka ujedinjena oporba svrgne Dodika  a da potom vladike po tom entitetu krenu bacati kletve, na novu vlast, s porukom da ih uskoro neće biti ne vrate li se u krilo svom narodu.

Koliko milisekundica bi trebalo da reagišu moralne ispostave kolonijalnih osvajača naše zemlje  Njemac Schmidt i cowboy Murphey?

Ovako kada Al Qaeda ispostava na Balkanu – SDA, zamoli Kavazovića, da izvrši fetvu na Bošnjake koji ne žele služiti SDA oglupljivanju Bosne i Hercegovine, moralne ispostave  Genocidna Njemačka, i Genocidna Čemerika, kategorički šute.

Strah od Al Qaede još živi u Njemačkoj i USA?

Izgleda da da.

Bombe Abu Mealija, vođe El Mudžahida, zlatnog ljiljana Armije BIH i zlatnog zulfikara Al Qaede, Biserinog i Šefikovog diplomate u NYC 2001, koje su se zabile u WTC tornjeve još odjekuju u ove dvije kukavičke glave. U glavici Schmidtovoj i glavurdi Murpheyevoj. Iako se obojica prave da ne znaju o čemu pišemo. A pišemo o tome da je SDA teroristička a ne politička stranka, i da mora biti zabranjena ako će se Schmidt držati slova Daytona.

To je vjerojatno i razlog zašto je Louise Arbour strogo pazila da Haaški Tribunal ne progoni Al Qaeda zločince.  Pripadnike Armije BIH.

To je razlog zašto Murphey piše State Departmentu da se Selmo Cikotić ne smije istraživati oko zločina u Bugojnu.

Nije da oni toliko mrze Hrvate i preziru našu djecu, kao što su obojica pokazala na 10.6 ove godine kada su kao papagaji ponavljali džihad podmetak “Kordiću ispričaj se” iako su jako dobro informirani da se radi o medijskoj laži i video manipulaciji.

Od prijezira prema nama, i prema naših pobijenih osmero djece, ubijenih Al Qaeda bombom, Schmidtu i Murpheyu jači je strah od terorističkih napada na njihovu djecu.

 

Zaključak: Nemoguće je da bi OHR  i USA ambasada šutjele da u Srpskoj vladike ili u HercegBosni biskupi, guše demokratski pluralizam. Što se tiče Bošnjaka USA i OHR nisu autoritet Islamu. Niti im se zajebaje s tim. Opasno je to. Znaju oni.

To je ujedno poruka Hrvatima i Srbima, valjda, kakvi moraju postati da ih Genocidna Njemačka i Genocidna USA poštuju. Moraju postati opasni. Opasni poput Kavazovića.

- Advertisement -

27 KOMENTARI

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

27 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

INTERVIEW: Fr. John Anthony Boughton, poglavar zajednice “sivih fratara” iz Bronxa

Fr. John Anthony Boughton, američki franjevac i poglavar zajednice "sivih fratara" iz Bronxa, nekada je bio vojnik, švercer i...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -