Četvrtak, 19 rujna, 2024

Tokić zatražio reakciju Tužiteljstva zbog gnusnih uvreda pobijenoj viteškoj djeci

Vrlo

Nakon što je Christian Schmidt posjetio spomenik žrtvama „Osmice“ u Vitezu, na istoj objavi pojavio se komentar pojedinca iz Ključa koji je izazvao lavinu reakcija, u svom dopisu je naveo kako su to ustaške žrtve i izrazio žaljenje što ih nije i više pobijeno.

Stipe Tokić, zastupnik u Zastupničkom domu Parlamenta Federacije BiH (HDZ 1990),navodi da je saznao za ovaj stav dotičnog i hitno poziva tužiteljstvo, policijske i sve druge organe da odgovarajuće kazne istog. Poziva i roditelje/staratelje da daju svoj vid oko izjave mržnje prema Hrvatima Viteza.

– Žrtva i pogibija 8 mladih iz Viteza i komentar koji je uputila osoba iz Ključa je iznimno pogrešna i nanosi dodatnu bol roditeljima i rodbini žrtava Osmice i očekujem, zapravo zahtijevam od policijskih i pravosudnih organa da sankcioniraju govor mržnje i poziv za slična djela. Ukoliko se ne odazovu na ovaj javni poziv, pred svim organima ću, kao zastupnik u zastupničkom domu Parlamenta Federacije iskoristiti svako moguće pravo da zaštitim dostojanstvo nevinih žrtava u Vitezu, budite uvjereni u to.

Ovo nije politiziranje nego moja ljudska reakcija na neljudski poziv za žaljenjem što nije pobijeno više „ustaških“ ljudi. Sramota,“ naveo je Tokić, prenosi portal Scena.ba./HMS/

- Advertisement -

6 KOMENTARI

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Obljetnica pokušaja oslobođenja Mostara od strane patriotskog Hamasa: Teroristi domorodci Hrvati ipak nisu iseljeni

Mostar – Dana 18. rujna slavimo nesvakidašnju obljetnicu – pokušaj osvajanja Mostara od strane patriotskog pokreta Hamasa koji je...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -