Četvrtak, 19 rujna, 2024

NAORUŽANI A LAŽU: Ako NATO podržava suverenitet BIH zašto su protiv Dodikove inicijative?

Vrlo
Suverenitet neke zemlje obrnuto je proporcionalan broju stranih sudaca u Ustavnom sudu te zemlje, te obrnuto proporcionalan broju miješanja stranih ambasada u unutarnja pitanja te zemlje. NATO je sluga OHR-a i US ambasade. Ako su za suverenitet BIH NATO je već trebao granatirati i zgradu OHR-a i zgradu US ambasade. Al jebi ga. U njima nema Srba. Pa nisu. NATO dakle laže. Lažu nas ko Zelenskog. Od laži su satkani.  U laži će i nestati.

VILNIUS – NATO snažno podupire suverenitet i teritorijalni integritet stabilne i sigurne BiH, u skladu s Općim okvirnim sporazumom za mir u BiH i drugim relevantnim međunarodnim ugovorima, poručeno je danas u priopćenjima Saveza sa summita u Litvi. glavni grad Vilnius.

“Ohrabrujemo BiH da iskoristi podršku NATO-a i intenzivira napore za postizanje napretka u reformama u ključnim područjima, uključujući prijeko potrebne političke i izborne reforme, u oblasti vladavine prava, kao i ekonomske i obrambene reforme, ne dovodeći u pitanje konačnu odluku o članstvu u NATO-u”, navodi se u priopćenju.

Savez je priopćio kako podupire reformske napore, uključujući one koji su dio novodogovorenog paketa za izgradnju obrambenih kapaciteta, sjedišta NATO-a u Sarajevu te širokih alata za sigurnosnu suradnju i partnerstvo, kao i kroz tzv. Program reformi BiH s NATO-om. ‘

‘Potičemo domaću pomirbu i pozivamo političke vođe da se suzdrže od secesionističke retorike i akcija koje izazivaju podjele. Ostajemo privrženi euroatlantskim težnjama Bosne i Hercegovine”, navodi se u priopćenju Saveza.

- Advertisement -

3 KOMENTARI

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

NIŠTA OD PRIZNANJA: Vatikan dao naputke sastavljačima Gospinih poruka. Evo na šta trebaju paziti ubuduće

Sastavljači tzv. "Gospinih poruka tijekom ukazanja"  ubuduće će morati prilagoditi svoje poruke prema preporukama Vatikana ako žele da se...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -