Nedjelja, 19 svibnja, 2024

“Plan B FEST” u Banja Luci 21. i 22. travnja

Must Read
BANJALUKA – Najveće regionalne rock and roll zvijezde nastupit će na banjalučkoj tvrđavi Kastel 21. i 22. travnja na “Plan B FEST-u” u organizaciji humanitarne organizacije “Plan B”.

Prvog dana festivala nastupit će Bajaga i Instruktori uz posebnog gosta iz legendarne “Ju grupe” Dragu Jelića, potom će nastupiti “Riblja čorba” te Dejan Cukić i Spori ritam bend.

Druga festivalska večer rezervirana je i za premijerni i ekskluzivni zajednički nastup najpoznatijeg violiniste s ovih prostora Stefana Milenkovića i jednog od najpoznatijih doktora s ovih prostora dr. Neleta Karajlića pod nazivom “Rock El Clasico”. kao i za “Generaciju 5” i Vlatko Stefanovski Trio.

– Ne propustite istinski muzički spektakl koji će, uz Serbian Open, teniski ATP 250 turnir – najveći sportski događaj u istoriji Republike Srpske, od Banjaluke učiniti epicentrom najvažnijih regionalnih događaja. S obzirom na to da se očekuje veliki broj posjetitelja u gradu na Vrbasu, već sada vlada veliko interesovanje za ulaznice za “Plan B FEST” – najavljuju organizatori.

Ulaznice za prvi “Plan B FEST” po cijeni od 25 KM za jednu festivalsku večer, odnosno 40 KM za obje večeri, dostupne su na prodajnom mjestu na Trgu Krajine u Banjoj Luci i putem online ticket servisa www.kupikartu . ba  .

Kako su najavili organizatori, u slučaju lošeg vremena festival se seli u banjalučku dvoranu Borik.

Zaklada “Plan B” nastala je kao rezultat suradnje glazbenika s ciljem da svoje djelovanje usmjeri prema glazbenicima, glazbenoj afirmaciji, njegovanju dobrog zvuka i očuvanju regionalne glazbene scene.

- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

USTAŠKI ČASNIK IZ FILMA SVETLANE BROZ: Odbjegli ratni zločinac i dalje se skriva od Interpola, no svi znaju da živi u Metkoviću

Iako je Tužiteljstvo BIH još 2012 podiglo optužnicu protiv Hrstića a Interpol još 2018 raspisao potjernicu za njim Miroslavu...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -