Petak, 18 listopada, 2024

Objavljena prva samostalna fotografija misterioznog dečka poznate Ljubušanke Jelene

Vrlo

Objavljena  je prva samostalna  fotografija misterioznog 30-godina starijeg dečka popularne hercegovačke influencerice i društvene kroničarke Jelene Paris. Naime otkad se druže gotovo ih ne možete uhvatiti odvojeno u kadru.

Bosanski srednjoškolski portal Index.hr naširoko se raspisao o tome. Samo da ne pišu o korupciji na tom istom bosanskom portalu. Recimo o tome kako krivotvore životopise i prodaju se Komšiću.

Podsjećamo, već se neko vrijeme šuška da je dobrostojeća Jelena u vezi s misterioznim starijim Hercegovcom iz Bjelovara, a spominje se i da mu je kupila odijelo.

Kako Ljubušani ne prate žutilo, sve što smo od njih uspjeli doznati jeste, da potencijalni zet voli dobro pojesti, razumije se u vina, ide u ribolov i jako dobro se razumije u nekakav sport koji se igra nogama. Pereci ga zovu nogomet.

Ljubuški je u prvom redu grad rukometa, preljuba i otimačine mladenki (kletva kuće Kosačinih) pa se u cijeloj toj živahnosti nogomet toliko i ne prati.

Story piše da se par svakodnevno može vidjeti u Mostaru, gdje je Jelena za sebe i dragog kupila stan koji trenutno uređuje za zajednički život.

Jedan stan kupila je i u Zagrebu, gdje Bjelovarac ne zalazi jer se zakačio s purgerima.

To je stan za Jelenu i raju. I u super je kvartu.

Romansa je navodno krenula prije tri godine kad je Bjelovarac postao Jelenina tajnica. A do tada je navodno bilo obrnuto.

Jelena Paris široj  javnosti Kneževine Humske (jedinoj pravoj javnosti u Hrvata) postala je poznata kad je na jednoj pijanskoj u Flamencu iz srca povikala “O Hajduče” iako svi znaju da zapravo upravlja Dinamom.

Hajdučica na čelu Dinama?

Predobro…

 

- Advertisement -

3 KOMENTARI

guest

Uključena je moderacija komentara. Potrebno je određeno vrijeme da se pojavi vaš komentar.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

3 Mišljenja
Najstariji
Najnovije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

SKEJO: Država daje prostor Prijovićki, ali za Thompsona nema mjesta?

Nakon nedavne konferencije za tisak, Udruga IX. bojne HOS-a izrazila je svoje duboko nezadovoljstvo načinom na koji se njihove...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -