Srijeda, 23 listopada, 2024

Čovićeva božićna čestitka: “Isus Krist podučava da svako ljudsko biće ima beskonačnu vrijednost…”

Vrlo

Predsjednik HDZ BiH i HNS BiH Dragan Čović čestitao je Božić Hrvatima katolicima putem Radiotelevizije Herceg Bosna.

Portal Bild.ba prenosi sadržaj čestitke u nastavku i tekstualno i putem video priloga s RTV HB:

Drage Hrvatice i Hrvati, dragi žitelji naše domovine Bosne i Hercegovine, dragi prijatelji. Obraćam vam se u ovome blagdanskom razdoblju kada nas Isus Krist podučava da svako ljudsko biće ima beskonačnu vrijednost jer svi smo jednaki u njegovim očima i svi smo djeca Njegova.

Ovo vrijeme novog Božića je dodatna vrijednost za sve nas u našoj domovini Bosni i Hercegovini. Okuplja nas u toplini doma, mira i neraskidivog zajedništva.

Usmjerava nas prema dobrome i iziskuje od nas da s pažnjom pogledamo u srce drugoga- pokažemo suosjećanje, razumijevanje i nadu.

Iskoristimo svi ovo blagdansko ozračje za mjerljive korake prema zajedničkom suživotu ispunjenom razumijevanju i uvažavanjem u zahtjevnom procesu našeg integriranja u najviše civilizacijske dosege današnjice.

Neka nas sve blagoslovi dragi Bog, uz želju da svijetlost nade, mira, radosti i ljubavi bude naš svakodnevni i zajednički putokaz.

Na dobro vam došao Božić i sveto porođenje Isusovo!

Sretna i uspješna Nova 2023. godina, zaključuje predsjednik HNS-a BiH.

- Advertisement -

23 KOMENTARI

guest
23 Mišljenja
Najstariji
Najnovije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Javnost u Rvackoj se pita: Zašto ime roditelja problematičnog dječaka ostaje nepoznato, zašto nas ne zabavljate o korumpirani mediji?

Svinjokolja je i  krvožedna je javnost. Nikada zadovoljena, uvijek gladna novih skandala, a posebice željna saznati ono što im...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -