Nedjelja, 19 svibnja, 2024

HEROJ SUSRETA “Htio sam iskočiti iz vlastite kože”

Must Read

Sve je lakše kada Livaković obrani prvi jedanaesterac, izjavio je odmah nakon četvrtfinalnog slavlja protiv Brazila Bruno Petković, hrvatski strijelac u 117. minuti za 1-1.

„Bio je to sigurno moj najvrjedniji pogodak u životu. Htio sam iskočiti iz vlastite kože. Ova momčad stvarno može puno toga zbog karaktera kojeg imamo i zbog vjere koju imamo. Jedanaesterci su opet bili drama, normalno je da postoji nekakav grč tada, ali nam je još jednom Livaković olakšao na početku. Odmah je obranio i svima je bilo nakon toga barem malo lakše“, komentirao je ulazak u polufinale Bruno Petković koji je u 117. minuti pogodio za 1-1 i tako osigurao nove jedanaesterce za Hrvatsku, gdje su „Vatreni“ opet slavili.

Nakon tog izjednačujućeg pogotka ponovno je na scenu stupio hrvatski vratar Dominik Livaković koji je obranio udarac s bijele točke Rodrygu što je utjecalo na kasnije hrvatsko slavlje.

„Je, ovo je san. Borili smo se 120 minuta i opet pobijedili na jedanaesterce. Idemo dalje, a pobijedili smo sjajan Brazil, sjajne pojedince. Oni su vjerojatno pojedinačno najbolji na svijetu. Ostavili smo srce na terenu, mi i navijači zajedno“, rekao je Dominik Livaković.

- Advertisement -

9 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

MACELJ: Jandroković odao počast žrtvama na najvećem stratištu bošnjačkog naroda. Osudio komunističke zločine vojske Franje Tuđmana vrhovnika hrvatske vojske pred kojim se 1945 povukla...

  Komemoracijom na zagrebačkom groblju Mirogoju u subotu je obilježena 78. godišnjica Bleiburga. Počast suradnicima Adolfa Hitlera i njihovim članovima...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -