Nedjelja, 5 svibnja, 2024

Vehabijski influencer Safet Kuduzović : Ne osjećamo se komotno ako najmalobrojniji narod ima poluge utjecaja

Must Read

Povodom medijskih natpisa o novom korištenju bonskih ovlasti oglasio se i vehabijski influencer kojega na facebooku prati blizu 100 tisuća pratitelja. On je ujedno i islamski predavač, njegov status prenosimo u cjelosti:

“Nametanja novog izbornog zakona od strane visokog predstavnika znači da smo pred samim vratima Europske unije, jer time smo ispunili krucijalni uvjet da postanemo sastavni dio Republike Hrvatske.

U tom slučaju glavne političke poluge i mehanizmi za nesmetanu funkcionalnost države biće u rukama najmalobrojnijeg naroda u zemlji koji će moći u bilo koje vrijeme opstruirati operativnost države i blokirati njen rad.

Manjina će biti dominantna i donositi krucijalne odluke koje se tiču svih građana Bosne i Hercegovine. U našoj domovini svi se trebamo osjećati komotno i slobodno što se ne može realizirati u slučaju kada je manjina dominantna i superiorna.

Prije nego budu prebacivali odgovornost jedni na druge, međusobno se optuživali i budu nebitan faktor u zemlji, probosanske političke snage trebaju naći zajednički jezik, ujediniti se i zaustaviti visokog predstavnika u njegovim nakanama. Ako se dozvoli gostu, kome izražavamo dobrodošlicu u našu zemlju, da naturi zakon kojim će nam ruke vezati, potom nas spustiti u more, tada smo zbilja…”

- Advertisement -

38 COMMENTS

  1. Papa otišao da moli domorodne Amerikance za oprost zbog zlostavljanja, pedofilije i ubijanja na stotine indijanske djece u katoličkoj crkvi. Mora doći i u BiH da moli za oprost Bošnjaka zbog kattollibanskog uzzepeea, ubijanja i silovanja djece.

  2. Tačno ovaj i blago reče…Naumpade mi ubistvo francuskog generala u Palestini oko 1936 od cionista terorista bio je VP…ne valja popuštati fasistima..

  3. Svi muslimani-p,otur,ice iseliti u Maroko i slična sranja, tamo će se najlakše prilagoditi jer im paše nerad i nered😁

  4. Evo vidite,sve je jasno ove vehabije treba uništiti,zgulit im kožu te ih syebati trajno te potomke turskog okupatora i normalno da ćemo tražit naša prava koje smo unijeli u retardaciju jer nama nitko ništa nije dao niti poklonio to je nama naša borba dala tj. naša HVa i Hrvatsko Vijeće obrane za razliku od te arapske ciganije koja je”branila državu”😄ahahaha iz zaštičenih UN zona a Hrvati su svoju HR Herceg Bosnu branili svojom vojnom silom i dobrano smo syebali đihadiste zato im je bolje da taj islamistički nakot šuti jer ćemo ih ispleskati pa nećete dobiti ni tih darovanih 23%!

  5. Neka nama ovakvih što liče na one što nam je pustio Krivousti Njofra Da nas ocrni. I na njima pociva Bosna.Od onih što nam je pustio NJOFRA na Vozućoj,,srpskom staljingradu,, nalazili su mrtve djikane BEZ ogrebotine umirali su od ovakvih stresom ko zečevi…El-fatiha..

  6. Ovakvi tekbirasi su ucinili nemoguce.Ujedinili su Srbe i Hrvate. Traze po fenjeru,a ako pocnu dobijati,ko ce slusati onu kuknjavu i zapomaganje! Tijesna im Avlijina avlija,a dobice na kraju Gazu.

  7. Covjek vam lijepo objasnio.
    Nece i ne moze nacionalna manjina blokirati i ucjenjivati vecinski narod.
    U protivnom cemo to morati rijesiti i oduzeti vam neke privilegije koje smo vam dali.

    • blokirati i ucjenjivati vecinski narod ?
      oli bi bolja postavka bila, da većinski narod dogovorno krade manjinski narod ? A mrsh shmrade otomanski.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Imaju li zastupnici BH Hrvata (HDZBIH) u RH Saboru problem s Penavinim “NE SA SRBIMA” Plenkoviću?

Srbi u BIH u nekoliko su navrata spašavali poziciju HDZ-a u BIH. Taj isti HDZ BIH donosi stabilnu i...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -