Petak, 3 svibnja, 2024

Uručenjem certifikata uspješno završen Napretkov tečaj engleskog jezika

Must Read

Završnom radionicom i svečanom dodjelom certifikata koja je upriličena u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače obilježen je završetak Napretkovog ljetnog tečaja engleskog jezika.

Cilj ovog jedinstvenog konverzacijskog tečaja engleskog jezika bio je omogućiti polaznicima da se oslobode straha i steknu samopouzdanje u komunikaciji na engleskom jeziku.

Prema riječima polaznika koji su uspješno završili tečaj, program je nadmašio očekivanja. Tijekom dva mjeseca aktivnog rada, stekli su praktično znanje engleskog jezika i samopouzdanje da ga koriste u različitim situacijama. Kako su opisali, tečaj je bio potpuno drugačiji, razbio im je predrasudu i strah od pričanja engleskog jezika i brojni polaznici izrazili su želju za nastavkom tečaja na jesen.

Radionice s potpuno drugačijim programom, dizajniranim prema potrebama suvremenog svijeta, ponudile su polaznicima unaprjeđivanje jezičnih vještina kroz razgovor, pisanje i slušanje sadržaja na engleskom jeziku.

Program je trajao dva mjeseca, a certifikat o uspješno završenom tečaju uručen je polaznicima ljetnog Napretkovog tečaja engleskog jezika.

Dopredsjednik HKD Napredak Miroslav Landeka zahvalio je susretljivom vodstvu i djelatnicima Narodne knjižnice HNŽ-a i Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače koji su ustupili na korištenje svoje prostorije i tako omogućili održavanje ovog jedinstvenog tečaja engleskog jezika. Također, zahvalio je profesorici engleskog jezika i književnosti, Andrei Biško, koja je više nego uspješno izvodila ovaj tečaj, o čemu najbolje svjedoče zadovoljni polaznici.

Andrea Biško je profesorica i osnivačica škole engleskog jezika The English Academy.  Profesorica Biško je s ponosom uručila certifikate i poručila kako se iznimno raduje uspjehu koji su ostvarili polaznici Napretkovog tečaja engleskog jezika te zahvalila HKD Napredak na čelu s dopredsjednikom Landekom na uspješno ostvarenoj suradnji.

Na poziv i želju polaznika tečaja, a uz dogovor organizatora, ovakva izuzetna suradnja HKD Napredak Glavne podružnice Mostar i škole engleskog jezika The English Academy dobit će svoj nastavak u rujnu ove godine, kada započinje novi ciklus tečaja.

O datumu početka tečaja, zainteresirani polaznici će biti blagovremeno obaviješteni.

Prijave su otvorene već sada, putem mail adrese englishschool.andrea@gmail.com.

Broj prijava je ograničen, stoga rezervirajte svoje mjesto na vrijeme.

- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

UMJETNA INTELIGENCIJA: Ako se DP suočava s dilemom između prihvaćanja HDZ-ovih uvjeta ili riskiranja ponovljenih izbora, to bi moglo značiti da su već pali...

Ako se promatraju pregovori nakon izbora, njihove minutaže i sastavi izaslanstava DP-a kada šalju ljude na nogeHDZ-u i s...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -