Srijeda, 26 lipnja, 2024

Alen Babić: “Uvjerio sam se da smo mi Hrvati najjači, titulu ću uzeti pod našim uvjetima i našom zastavom”

Must Read

Još su dva tjedna preostala do najvećeg dosadašnjeg profesionalnog meča Alena Babića. Na velikoj priredbi u londonskoj O2 Areni borit će se protiv Adama Balskog WBC Silver pojas bridger kategorije. Pojas koji bi mu osigurao status prvog izazivača.

Babić je kao boksač prošao razne kampove i susreo se s raznim uvjetima, a ovog puta se u potpunosti priprema u Hrvatskoj, u svom klubu BK Leonardo. I time se ponosi te vjeruje kako je to najbolja odluka koju je mogao donijeti. To je otkrio statusom na Facebooku, dodavši nešto o budućim planovima po pitanju priprema, piše Gol.hr.

“Jako sam ponosan što se za najveći meč u karijeri spremam u svom klubu i najljepšoj državi na svijetu. Ovu ideju imam još od amaterskih dana, ali uvijek nas nekako uvjeravaju da je negdje drugdje bolje. Sad, nakon što sam prošao te ‘najbolje kampove’ i sve postojeće metode treninga, nakon ovog kampa koji još traje, ali već je jasno da je superioran svim dosadašnjim, sad sam siguran u sve što sam nekad zamišljao! Najjači smo!”, napisao je Babić, otkrivši detalje o samim pripremama:

“Niti jedan kamp nije imao takve boksače, čak niti blizu. Vjerujte mi da bi se mnogi kampovi velikana mogli posramiti pred ovom ekipom; Milun, Milas,Čalić, Sep, Smakići, Veletić! Ponosan sam na svoje ljude i najavljujem da je ovo tek početak. Svaki profesionalni kamp će biti otvorenog tipa i mladi boksači će iz prve ruke imati priliku upoznati profesionalni boks.”

Pojas namjerava uzeti pod svojim uvjetima

Naravno, nije moglo bez kratke najave meča protiv Balskog i onoga što bi nakon pobjede trebalo uslijediti.

“Nakon navedenih, uzeti WBC Silver pojas Poljaku ce biti šetnja u parku! A onda slijedi onaj pravi WBC pojas koji ćemo otimati Oscaru Rivasu. I to sve pod našim uvjetima i pod našom zastavom! Veliki smo”, završio je svoj status.

Pokušava li Babić između redaka otkriti da bi se napad na titulu mogao dogoditi u Hrvatskoj? Eddie Hearn je već ranije spominjao kako u Hrvatskoj nikad nije radio priredbu, no da mu to zvuči kao dobra ideja. Savage u napadu na svjetsku titulu na domaćem terenu? To zvuči više nego sjajno!/HMS/

- Advertisement -

3 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

NATO potvrdio Marka Ruttea za novog glavnog tajnika

NATO saveznici službeno su izabrali danas nizozemskog premijera Marka Ruttea za novog glavnog tajnika NATO-a. Rutteovo imenovanje postalo je formalnost...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -