Četvrtak, 2 svibnja, 2024

Još jedan general traži pomilovanje Perkovića i Mustača

Must Read

Generalima koji traže pomilovanje Josipa Perkovića i Zdravka Mustača pridružio se još jedan hrvatski general iz Domovinskog rata.

Riječ je o Luki Džanku, potpredsjedniku udruge VeDRA – Veterani Domovinskog rata i antifašisti, prenosi Index.

Iz VeDRA-e su se oglasili priopćenjem.

“Potpredsjednik naše udruge VeDRA, proslavljeni hrvatski general Luka Džanko, pridružuje se inicijativi generala, njegovih suboraca, kojom se od predsjednika Zorana Milanovića traži pomilovanje Josipa Perkovića i Zdravka Mustaća, koji u Hrvatskoj služe kaznu njemačkog suda zbog ubojstva političkih emigranata u vrijeme socijalizma.

General Džanko smatra da Perković i Mustać svojim zaslugama za obranu Hrvatske u ratu početkom devedesetih, kad su se stavili na raspolaganje domovini, apsolutno zaslužuju prijevremeno puštanje na slobodu”, stoji u priopćenju.

- Advertisement -

1 COMMENT

  1. General Džanko je u pravu. Glasnović – već davno “propuhao”. Svi oni koji su 1990.godine pristupilili obrani Domovine, bez obzira na to što su počinili
    prije, “potpun oprost”. Mogli su ustrajati u služenju Beogadu, a nisu. Nije li papa Franjo rekao: “Tko sam ja da im sudim?”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Izglasana nova vlada Srbije. Vulin jedan od potpredsjednika, Dačić ministar MUP-a

ZASTUPNICI Narodne Skupštine Srbije danas su izglasali novu vladu na čijem će čelu biti premijer Miloš Vučević. Za novu...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -