Utorak, 7 svibnja, 2024

UZNEMIRUJUĆE Pogođena željeznička stanica za evakuaciju civila, najmanje 30 mrtvih

Must Read

Željeznička stanica koja se koristila za evakuaciju civila u istočnoj Ukrajini navodno je pogođena dvjema ruskim raketama, izjavio je čelnik ukrajinske državne željezničke tvrtke poručivši da ima i žrtava.

Reuters prenosi izjave iz ukrajinske državne željezničke tvrtke prema kojima je više od 30 ljudi ubijeno, a preko 100 ranjeno. Predsjednik ukrajinskih željeznica Oleksandr Kamišin napisao je na Telegramu da je pogođena željeznička stanica u gradu Kramatorsku u Donjecku.

Ukrajinska vlada je objavila da su ruske snage za napad na željezničku stanicu koristile kasetno streljivo.

“Rusi su izveli dva raketna udara na željezničku stanicu u Kramatorsku, gdje se odvijala evakuacija civila. No ruski ratni zločinci nisu samo namjerno gađali tisuće ljudi; koristili su kasetno streljivo”, piše vlada na Twitteru.

Ukrajinski guverner Donjecka Pavao Kirilenko kaže da su tisuće civila bile na postaji pokušavajući se evakuirati u sigurnija područja Ukrajine, prenosi Reuter.

Gradsko vijeće Kramatorska upozorilo je ljude da ostanu u skloništima.

- Advertisement -

2 COMMENTS

  1. Kolateralna steta,to su poginuli.Malo cinicno ali tako nato njonje nazivaju poginule kada oni bombarduju.Jbg, to je rat.

  2. Redaju se ruski zločinački udari po civilima. Zločini su iz dana u dan sve veći i gnjusniji.Mnogi zatvaraju oči pred ovim stravičnim ratnim zločinima, ali ratni zločinci i ratni zločini ne zastarijevaju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

A ŠTA AKO JE TU BILA NEKA OSMANSKA KUPELJ? SILOVALIŠTE? MJESTO GDJE SU BIRALI ROBLJE? Bez konzultacija s merhametom krenuli radovi na rekonstrukciji križanja...

Kako je i najavljeno radovi na uređenju križanja ulica kod bivšeg hotela „Ero“ u Mostaru započeli su danas. Grad Mostar...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -