Ponedjeljak, 6 svibnja, 2024

Dodik objasnio zašto se Sarajevom vozi u blindiranom autu

Must Read


“Kada sam ovdje koristim blindirani auto MUP-a RS jer se ne osjećam u Sarajevu sigurno“, rekao je Dodik u razgovoru za N1 vezano za službena auta.

Dodik je kazao kako je broj službenih vozila smanjio za 50 posto, no na direktno pitanje novinarke koliko ih je bilo ranije, a koliko sada – izostao je odgovor. Na pitanje koliko je imao, a koliko sada ima službenih vozila Dodik kaže: “Ja se vozim u stranačkom autu, ne vozim se u državnom autu, moje prijevozno sredstvo je stranački automobil koji je kupila stranka“. O koloni automobila koja ga prati kaže on ne odlučuje.

S obzirom na veliko poskupljenje goriva, nije pozvao da se vozila ugase, već na solidarnost

“Rekao sam da na ulicama ne vidim da su ljudi skloni tome da štede bez obzira na povećane cijene i da bismo svi u tome trebali, i država s mjerama koje donosi, a i građani koji bi isto tako trebali imati svijest“, kazao je.

Ranije je član Predsjedništva BiH poručio da vidi da su svi u automobilima, da nitko nije zaustavio automobil jer je cijena goriva povećana sa 2,30 na 3,20 KM.

“Svi voze automobile i svi se zadnji toga odriču. Ako je to toliki udar, prvo se ugasi motor je li tako? Pa se ne vozi onoliko koliko se vozilo”, poručio je ranije Dodik građanima.

- Advertisement -

41 COMMENTS

  1. DODIK PREDSJEDNIK HERCEGBOSNE.KAKAV LIDER.IMA I VRTOLET A I PUNO AUTA.KAKO BI ON HERCEGOVINU KATOLIČKU IZGRADIO.I KANALIZACIJU BI DOVEO JER SKORO SVI JOŠ SEPTIČKE KORISTE.

  2. I Tuđman se po islamiziranom Sarajevu vozio u blindiram BMW-u i upravo to mu je spasilo život jer su Mujguri pucali na Franju snajperom 🙁 ali – BMW je bio jači 😎 !

    Što se srpskih i hrvatskih političara tiče, oni ne bi trebali nikako ići u 24% jer to je zona džihada i kad-tad će netko od ćaffirskih političara biti ubijen!

    • Ispravka kolega za to kad-tad, sjetimo se ubojstva Hrvatskog viteza Jozo Leutar.. Trenutno u Sarajlabadu ima 66 neriješenih ubojstava, čak ni mošnje ne izlaze po noći…

      • Razlikujmo ubistva iz koristoljublja i ubistva iz islamskih pobuda 🙁 – ja govorim isključivo o ovim drugim 😉 !

        • Biće da im ne fali ni na jednoj strani vage. Valjalo bi pogledati u ljestvice ubojstava glavnih gradova država u Europi, u odnosu na broj stanovnika u njima.

      • A ko ono likvidira Kraljevica mora da su opet ovi iz Sarajeva,ajde blento ne seruckaj bolje ti je uhvati pametnijeg posla. Nisi dzabe dao sebi nik “izmet”,smrdis brate smrdis au sto tuknes na poskoku.

    • Danas se u vanratni vakat ipreviše puca po sarajevu, mjesto nesigurnog življenja. Sa budalama nikada ne znaš na kojoj si relaciji. Baja pametan, ne daje budalama prostora.

  3. Pa taj Sarajevo turska kasaba muslimanski terostički grad ,nema alkohola nema svinjetine,ima nargila hurmi Brajlovića,ubistva leutara,pucanje na ambasadu,upucan hrvat pri ministarstvu, ubijeni policajci, da ne pričam o ubistvama za Božić cijele porodice,ubistva policajaca u Bugojnu ,Zvorniku ..imamo Somaliju po raznim maočama itd…inače sve masovna trovanja tifusi dolaze iz mjesta gdje su naseljeni talibani zašto zato što stoka kopa septičke blizu vode za piće ,štale su im na pragu kuća ….Sarajevo jedan od najzagađenih gradova u svijetu kad lože gume ,inače zagađenost je sve veća metalna zbog priliva sandzaklija i šiptara jedino im čist kokain i heroin

      • Vjeruj gadi mi se ta kasaba dolazio sam dvaput godišnje sa ekipom na utakmice kad zvezda igrala ,prošetao se Sarajevom nekog šubicara naučimo ponašanju toliko,sad dolazim u srbski Sarajevo milina prostrano nema baliluka hrišćanski dio ,kultura svejež vazduh skoknem do Jahorine uživam

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Imaju li zastupnici BH Hrvata (HDZBIH) u RH Saboru problem s Penavinim “NE SA SRBIMA” Plenkoviću?

Srbi u BIH u nekoliko su navrata spašavali poziciju HDZ-a u BIH. Taj isti HDZ BIH donosi stabilnu i...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -