Četvrtak, 2 svibnja, 2024

Tko se mogao nadati da će i Net.hr pristati na prikiveno oglašavanje Komšićevog ureda

Must Read

Ovaj naslov i tekst na Net.hr potpisuje Ivo Komšić. Potpuno nebitan lik za Hrvatsku. I netko tko ne može dobiti kolumnu na portalu poput Net.hr bez agencijskog ugovora i sponzorirane objave koja se potom objavi kao prikriveno oglašavanje “autorskog teksta”.

Hrvatski ured u Predsjedništvu BIH, otet od BH Hrvata ima takve agencijske ugovore s nizom medija u RH. Ali malo tko je mogao vjerovati da će jedan ugledni Net.hr pristati objavljivati Ivu Komšića kroz uslugu prikrivenog oglašavanja SDA džihadističke ideologije u RH.

Baš je loš dan za novinarstvu u RH. Ako ne i vrijeme.

- Advertisement -

7 COMMENTS

  1. jedan ugledni net hr?!?! kome je “ugledan”, od kada je on postao “ugledan”…. ah da, HR moremo!, jakovini, goldiju, ljevo gu zim štakor ima i der peima svih boja,… net je uvijek bio antihrvatsko smeće, kao i t portal, imbecilindex, hanza medija, večernji, HR NEMA SVOJ MEDIJ, sve su to STRANI ili PLAĆENIČKI MEDIJI! ne znate da je HR MEDIJSKI OKUPIRANA i POTLAČENA? a tek je počela svekolika i prava borba protiv hrvatskog interesa i u HR, i van nje,,,, štakori su dobili signal za akciju…

  2. Ha ha ha pa ima li ijedan medij u RH da objektivno prati situaciju u Bih? Šta je vama.. Svi mediji u Hrvatskoj su u službi pravljenja muslimanske države u Bih. Tako je stanje godinama. A “kako to”, tko to financira, iza toga stoji bi trebale saznati sigurnosne službe, ali kako Zagreb boli spolni organ za Hrvatima u Beiha kao i činjenica da su Zegeju nacionalni interesi inače stran pojam ništa ovo ne čudi..

  3. Je li nespojivo s jedne strane zalagati se za pravo hrvatskog naroda u BiH za ponovnom uspostavom svoje teritorijalne jedinice (koju je imao u trenutku sklapanja Daytonskog sporazuma, pa ju izgubio veleizdajničkim potpisom tog i takvog sporazuma) i u isto vrijeme osuđivati velikorusku agresiju na suverenu državu Ukrajinu te ne biti najveći saveznik današnjoj velikosrpskoj Vučić-dodikovskoj politici, koja samo čeka majčicu Rusiju da dođe na ove prostore i ostvari njihove mokre snove, između ostalih i protiv Republike Hrvatske (ruski veleposlanik u BiH je bio i više nego jasan)? Ne samo da nije nespojivo nego je i jedina moguća realpolitička, ali i moralna obveza svehrvatske politike. Urednici ovog portala očito ne misle tako: bez obzira što se ispravno zalažu za hrvatsku teritorijalnu jedinicu, misle kako se do nje može doći samo politikom nezamjeranja pa čak i laganog podilaženja Rusiji, Srbiji, a pogotovo prijetvornom Dodiku. Naime, bez obzira što netko misli o Ivi Komšiću, u ovoj kolumni je rekao ISTINU.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

EUROPA JE POSVE PUKLA: U Švicarskoj se održavaju mirovni pregovori o Ukrajini bez Rusa

Švicarska vlada je danas rekla da u ovoj fazi Rusija nije među 160 izaslanstava pozvanih na mirovne pregovore o...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -