Nedjelja, 5 svibnja, 2024

Lavrov tvrdi kako bi Poljski prijedlog mogao izazvati sukobe sa NATO-om

Must Read

Ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov rekao je u srijedu da bi slanje mirovnih trupa u Ukrajinu moglo izazvati sukob s NATO-om.

Poljska je, naime, predložila da se u Ukrajinu pošalju međunarodne mirovne snage koje će joj pomoći u obrani.

Lavrov je u srijedu održao svoj tradicionalni govor pred studentima Moskovskog državnog instituta za međunarodne odnose, gdje je govorio i o neonacizmu koji je ‘rasprostranjen u Ukrajini’ i o odnosu Zapada prema Rusiji.

- Advertisement -

5 COMMENTS

    • Ma to su im Ameri rekli sta ce reci.Amerikanci su naj vece zlo.Kad su UN snage bilo gdje zaštitili i održali mir ako nije bilo dogovora iskrenog i pravog.Sjeti se Srpske Krajine plavci su kontrolisali mir i sta bi nista .Srebrenica zaštićena zona hahaahahaaj.

      • Znam ja dobro da su Anglosaksonci najveće zlo ali to ne mijenja činjenicu da su Poljajci najtupaviji slavenski narod 🙁 . Zašto se malo ne ugledaju na Slovence ili bar na Čehe?

  1. Ma nek pošalju plave strumfove.Kad su oni gde nesto sačuvali.U Hrvatskoj su čuvali mir dok nije Hrvatska ojačala da poništi srbe i sve su to gledali.U Srebrenici isto.Samo ih ignorišite.

    • Rusi neće dozvoliti nikakav cirkus sa “mirovnjacima” – anglosaksonska goovna i germanski smrradovi mogu samo da sanjaju 🙁

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Imaju li zastupnici BH Hrvata (HDZBIH) u RH Saboru problem s Penavinim “NE SA SRBIMA” Plenkoviću?

Srbi u BIH u nekoliko su navrata spašavali poziciju HDZ-a u BIH. Taj isti HDZ BIH donosi stabilnu i...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -