Nedjelja, 5 svibnja, 2024

Krešić: Ako bošnjačka politika nastavi pokušavati stvoriti islamsku državicu, ovdje treba očekivati svašta

Must Read

Gost Dnevnika RTV Herceg-Bosne bio je jedan od vodećih političkih analitičara u regiji i novinar Zoran Krešić. Komentirao je posljednje događaje oko pregovora o novom izbornom zakonu, Izetbegovićevu namjeru da poništi Hrvate kao politički narod u BiH te kreiranju nacionalne države Bošnjaka.

– Ovdje bošnjačka politika ima za cilj stvoriti unitarističku državu i to je svima jasno. Isti projekt je srušio Jugoslaviju. Koriste metode Slobodana Milovčevića. Ako bošnjačka politika nastaviti pokušavati stvoriti islamsku državicu na ovome prostoru ovdje treba očekivati svašta – rekao je Krešić.

- Advertisement -

62 COMMENTS

  1. Kratko, jasno, efikasno 😎 i opet odlični Krešić poentira 😎 ! Trebalo bi nam više ovakvih novinara 😉 !

  2. jedan od vodećih analitičara u regiji, hamo pošteno NI BLIZU HDZ megafon i ništa drugo, koliko čujem čovke može pakovati kofere, mahnuće ga, ovaj lik je prvi da ide sa njim i ovakvim glupim observacijama snosi odgovornost za propast politike , rezultat je komšić opet predsjedništvo, izbori će se održati to je sigurno

  3. HR kao članica NATO a treba poslati mirovne snage na granice HB i gotova priča
    Dodik ima vojsku I policiju da stane na granice RS
    Bihaćka Republika a ostalo more bit I djamahirija

  4. KATOLIČKA DRŽAVA JE USPOSTAVLJENA NA TERITORIJI NA KOJOJ SU VEĆINA KATOLICI BIH I TO JE NAJVEĆA TRENUTNA PRIJETNJA ZA CIVILIZOVANU EUROPU.APARTHEJD NA DJELU KOJI JE POSTAO NORMALAN TAKO DA SELJAČINE HERCEGOVAČKE TO NI NE PRIMJETE JER IH NIJE BRIGA ZA OSTALE NARODE.

  5. Neće biti ništa, mošnje su gladne i smrznute, izolirane a u tijeku je veliko iseljavanje, za 10 god su na 500 000 gladnih i smrznutih. 😁

  6. Evo ponovo.Gospodine Kresiću pozato je da ste vi glasnogovornik HDZa i da je to dobar posao ali dali se I Vama nekada probudi novinarski duh ili sve mora bit po nalogu centrale.Zasto se vi kao nazovi naovinar nekada ne osvrnete na rasnu diskriminaciju nasih sugradjana Židova,Roma,Ostalih .Nisam upratio da ste nekada stali na stranu diskriminarnih

  7. Izetbegovic ne radi po metodama Slonodana Milosevica. On radi po babinoj Islamskoj deklaraciji.U bih je to svima jasno, samo nije jasno MZ.

  8. I ovo analitičar?? Ako nije etnička podjela,onda je islamska država,kaže novinar V.lista koje je glasilo HDZ-a.Kao da slušam Čovića ili Dodika.Šta ćeš,treba platu zaraditi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Imaju li zastupnici BH Hrvata (HDZBIH) u RH Saboru problem s Penavinim “NE SA SRBIMA” Plenkoviću?

Srbi u BIH u nekoliko su navrata spašavali poziciju HDZ-a u BIH. Taj isti HDZ BIH donosi stabilnu i...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -