Utorak, 30 travnja, 2024

Tko je žena koja je na ruskoj televiziji izvela sabotažu uživo!? (VIDEO)

Must Read

 

Voditeljicu večernjeg dnevnika na ruskoj državnoj televiziji Pervij kanal (Prvi kanal) Ekaterinu Andreevu prekinula je prosvjednica koja je uletjela u kadar dok je ona čitala vijesti. Žena se uspjela probiti u kadar projiciran iza voditeljice središnjeg dnevnika i izvesti antiratnu sabotažu.

Kako se vidi na snimci koja se počela širiti društvenim mrežama, iza voditeljice pojavila se žena s transparentom.

– Zaustavite rat, ne vjerujte propagandi Lažu vas, pisalo je na transparentu. Uz to, žena je vikala: “Zaustavite rat! Ne ratu!”.

Režija je reagirala ekspresno te je, nakon što se vidjelo da je voditeljica shvatila što se zbiva, uklonila kadar iz studija i počela emitirati snimljeni materijal.

Kolumnistica The Daily Beasta Julia Davis objavila je na Twitteru detalje o ženi koja je hrabro s transparentom upala u kadar.

Radi se o Marini Ovsjanikovoj koja je, inače, urednica na Prvom kanalu.

Ovsjannikova biti optužena za diskreditiranje ruske vojske. Podsjetimo, prošlog tjedna je Vladimir Putin potpisao zakon po kojemu novinari mogu završiti i na 15 godina u zatvoru ako ne budu korektno izvještavali o ‘specijalnoj vojnoj operaciji’.

Čini se da je Ovsjannikova prije nego što je ovo napravila snimila video u kojemu krivi Putina za rat i ispričava se svima zbog svojeg rata na ruskoj nacionalnoj televiziji. Prenio ga je Max Seddon i to od OVD Infa koji prati političke progone u Rusiji.

“Nažalost, zadnjih par godina sam radila za Prvi program. Provodila sam propagandu Kremlja i jako me sram zbog toga – da sam dozvoljavala da ljudi lažu s TV ekrana i da Rusi postanu zombiji, poručila je.

“Ono što se događa u Ukrajini je zločin, a Rusija je agresor. Za tu agresiju je odgovoran jedan čovjek: Vladimir Putin. Moj otac je Ukrajinac, majka mi je Ruskinja i oni nikada nisu bili neprijatelji”, rekla je pa pokazala ogrlicu koju je nosila oko vrata. Na njoj su bile boje ruske i ukrajinske zastave, a Ovsjannikova je rekla da je poruka ogrlice da bratoubilački rat treba stati.

Poručila je kako nitko nije rekao ništa 2014. kada je na Kremlju sve počelo, kao ni kada je Kremlj otrovao Navaljnog. “To smo gledali taj nehumani režim. Sada se cijeli svijet okreće od nas, a deset generacija naših potomaka neće sprati sa sebe ovaj bratoubilački rat”, dodala je.

Facebook profil Ovsjannikove pronašli su brojni korisnici te mreže koji joj ispod javnih fotografija zahvaljuju na tome što je napravila. Neki hvale njezinu smjelost.

- Advertisement -

1 COMMENT

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anonimac
Anonimac
2 years ago

Svaka čast – žena ima petlju, da upre prstom u diktatora agresije !

Последний

‘Skinite se s TikToka i uzmite oružje’. Britanci ismijavaju gen Z nakon vijesti o mobilizaciji

  Mnogi su isprva mislili da je vijest mobilizaciji još jedna lažna vijest s društvenih mreža, međutim shvatili su da je istina...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -