Nedjelja, 5 svibnja, 2024

Teška prometna nesreća kod Tomislavgrada, dvije mlade osobe smrtno stradale

Must Read

U noći s petka na subotu, tri sata iza ponoći, u prometnoj nesreći u Tomislavgradu poginule su dvije osobe, dok su dvije ozlijeđene.

Nesreća se dogodila na lokalnoj cesti Tomislavgrad – Sarajlije u mjestu Sarajlije u kojoj su sudjelovali I. M. rođen 1999 godine u Tomislavgradu, upravljajući motornim vozilom marke “Mercedes” koji je tom prilikom zadobio lakše tjelesne ozljede i motorno vozilo marke “Golf” u kojem su se nalazili M.T. rođen 1992 godine u Tomislavgradu, J.S. rođena 2002 godine u Tomislavgradu, koji su od zadobivenih ozljeda na mjestu nesreće smrtno stradali.

Također je ozlijeđena i A.D. rođena 2002 godine u Tomislavgradu te je nakon ukazane liječničke pomoći u DZ Tomislavgrad prevezena u Županijsku bolnicu u Livnu, a potom u SKB Mostar, na daljnje liječenje.

Očevid na mjestu događaja obavili su službenici PU Tomislavgrad, MUP-a HBŽ i dežurni županijski tužitelj nakon čega su tijela smrtno stradalih osoba prevezena su u mrtvačnicu, gdje će se obaviti obdukcija.

O kakvom sudaru se radi najbolje govore stravične fotografije vozila.

Treba istaći da su se od početka 2022. godine dogodila četiri smrtna slučaja u nesrećama na cestama HBŽ

- Advertisement -

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Rusija raspisala tjeralicu za Zelenskim

Rusko ministarstvo unutarnjih poslova raspisalo je tjeralicu za ukrajinskim predsjednikom Volodimirom Zelenskim, javlja ruska državna novinska agencija RIA Novosti. “Volodimir...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -