Subota, 4 svibnja, 2024

SPASITELJ SVIJETA KOJI NEMA NIŠTA S OVIM: Putin je odabrao rat koji će donijeti katastrofalne gubitke života i ljudske patnje, svijet će odgovoriti

Must Read

Nedugo nakon što je Vladimir Putin, predsjednik Rusije najavio vojnu akciju u Ukrajini, oglasio se i predsjednik Sjedinjenih Američkih Država Joe Biden koji je osudio vojnu akciju Rusije.

Molitve cijelog svijeta večeras su uz narod Ukrajine dok trpe ničim izazvan i neopravdan napad ruskih vojnih snaga. Predsjednik Putin odabrao je rat s predumišljajem koji će donijeti katastrofalne gubitke života i ljudske patnje. Samo je Rusija odgovorna za smrt i uništenje koje će ovaj napad donijeti, a Sjedinjene Države i njihovi saveznici i partneri će odgovoriti na ujedinjen i odlučan način. Svijet će Rusiju držati odgovornom – stoji u Bidenovoj izjavi.

https://twitter.com/poskokstweets/status/1496827465184210950?s=20&t=scOue8STUABRixLM80YMmQ

Podsjetimo, Putin je pozvao Ukrajinsku vojsku da se povuče iz Luganjska i Donjecka./HMS/

- Advertisement -

29 COMMENTS

  1. Ovo kao onaj vic o Sulji i Muju, udari Mujo Suljinog babu Hasu, a Suljo će sa opasnim izrazom na licu, deder udri ga još jednom ako smiješ, opali Mujo šamarčinu Suljinom babi da se ovaj zatetura i samo što se nije srušio, ma de ga još jednom udari ako smiješ, a Haso će očajnim glasom : Suljo sine nemoj me više braniti ovaj me ubi od batina…

  2. Ovom gospodinu i državi koju predstavlja sve ide po planu. Ubio je dvije muhe jednim udarce. Europa i Rusija na gubitku, Amerika na dobitku. Sada će Europa umjesto ruskog jeftinog plina, morati od Amerike kupovati 10x skuplji ukapljeni plin. Dotle će Ukrajince tapšati po leđima, ne mrdajući onom stvari da im stvarno pomogne. Isti scenarij slijedi i EU, koji je već pripremljen gurajući milijune islamskih radikala, pardon, inženjera i doktora na migraciju u EU. Blesava Europa još ne shvaća igru, a oni koji je shvaćaju smatraju se radikalima i desničarima, umjesto domoljubima.  

    • AMERIKA I DALJE KUPUJE RUSKI JEFTINI PLIN 😎 ali – ista ta Amerika je zabranila Njemačkoj da kupuje jeftini ruski plin 😎 !

      Ona švapska Zelena i SD goovna če Švabe stvarno na kraju objesiti za jaaja na Marin Dvoru 🙁 …

  3. Neka Bog cuva predsjednika Bidena,kojeg je sam Bog poslao da spasi svijet od sila tame.

    🇺🇲❤🇺🇲

  4. Dakle, Sleepy Joe, ovo nisu bile patnje: Vijetnam, Grenada, Nikaragva, Panama, Irak x 2, Libija, Sirija, Srbija, Afganistan… i nebrojena avrgavanja legalno izabranih vlada i predsjednika država (eklatantan primjer je Čileanski predsjednik Aljende)?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Obitelj Kraljević 32 godine traži pravdu za anđele Ivanu i Filipa

Na današnji dan, 3. svibnja 1992. godine, zločinačka JNA napala je središte Ljubuškog raketnim projektilima, pri čemu je usmrćeno...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -