Petak, 3 svibnja, 2024

Dodik traži od Središnje banke BiH 400 milijuna eura za robne rezerve entiteta

Must Read

Dotakao se današnje sjednice Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH, situacije u Ukrajini, “zloupotrebe pojma genocida”, ali posebno zanimljivo je bilo kada je, komentirajući ekonomsku krizu, spomenuo to da će tražiti od Središnje banke dodatna sredstva za entitete.

Poručio je da trenutne tenzije vrše dodatni pritisak na ekonomiju u Europi. Poručio je da bi cijela Europa mogla zapasti u krizu i da zbog toga Središnaj banka BiH treba koristiti novčane rezerve u konvertibilnim markama.

– Imam nekoliko važnih prijedloga. U okviru entiteta treba osmisliti ekonomske politike. U Središnjoj banci BiH postoji ozbiljna rezerva koja govori o tome da tamo ima 400 milijuna eura više nego što imamo emisiju. To treba iskoristiti hitno da se formiraju robne rezerve – naveo je Dodik.

- Advertisement -

15 COMMENTS

  1. EU BLOKIRALA 600 MILIONA EURA ZA PROJEKTE U ENTITETU RS! VARHELYI: NOVAC ĆE

    DOBITI KADA SE VRATE U INSTITUCIJE BIH

    🤣🤣🤣🤣

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

UMJETNA INTELIGENCIJA: Ako se DP suočava s dilemom između prihvaćanja HDZ-ovih uvjeta ili riskiranja ponovljenih izbora, to bi moglo značiti da su već pali...

Ako se promatraju pregovori nakon izbora, njihove minutaže i sastavi izaslanstava DP-a kada šalju ljude na nogeHDZ-u i s...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -