Nedjelja, 26 svibnja, 2024

Dodik se javio na Čovićev poziv: “Tamo je to sve doživjelo fijasko…“

Must Read

https://youtu.be/4T_6_f2_ouU

Dodik prekinuo tiskovnu konferenciju i javio se na Čovićev poziv. Čović je obavio kratki raport Dodiku nakon što višednevni razgovori u Neumu nisu zaključeni dogovorom i rješenjem za izmjene Izbornog zakona BiH.

“Samo da vidim kako je bilo u Neumu…“, rekao je Dodik i javio se.

Nakon kratkog razgovora Dodik je okupljenima kazao da je sve propalo te su dogovorili da se vide u Banjoj Luci narednog tjedna na posebnoj sjednici Narodne skupštine RS-a.

“Tamo je to sve doživjelo fijasko, ništa od tih modela nije uspjelo“, rekao je potom Dodik, prenosi Klix.

 

Ostali sudionici tiskovnoj konferencije, predsjednica RS-a Željka Cvijanović i šef banjalučkog SNSD-a Vlado Đajić su šutjeli i uz osmijeh čekali kraj telefonskog razgovora.

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik smatra da za ukupne odnose u BiH nije dobro što su propali pregovori stranaka iz Federacije BiH o izmjenama Izbornog zakona BiH pod medijacijom međunarodne zajednice.

Dodik je naveo da ono što je mogao da čuje od lidera HDZ-a BiH Dragana Čovića ukazuje da gotovo nije bilo nikakvog pomaka, približavanja.

Podsjetimo, predsjednik HDZ Dragan Čović nakon završetka pregovora u Neumu kazao je da je on potrošio svoj optimizam, i da očekuje da se pregovori nastave u narednih sedam do 10 dana.

Sudionici neumskih dogovora napustili su ovaj grad bez dogovora o izmjenama Izbornog zakona.

- Advertisement -

163 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

163 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

REUTERS: Putin želi prekid rata u Ukrajini na trenutnim linijama razdvajanja?

Ruski predsjednik Vladimir Putin spreman je zaustaviti rat u Ukrajini uz pregovore o prekidu vatre koji bi priznali trenutnu...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -