Nedjelja, 5 svibnja, 2024

Ministar obrane Srbije: Samo se naoružavamo, pa šta?

Must Read

Ministar obrane Srbije Nebojša Stefanović kazao je danas da Srbija nije nikome prijetnja te da se naoružava u opsegu koji je potreban za obranu te zemlje.

“Ne utrkujemo se ni s kim, nego se naoružavamo samo onoliko koliko je potrebno za obranu zemlje. Da je ranije ulagano više, sada ne bismo morali toliko ulagati kako bismo nadoknadili propušteno”, istaknuo je Stefanović odgovarajući na komentare o naoružavanju srpske vojske.

On je upitao zašto Hrvatske kao članica NATO-a daje milijardu eura za kupnju suvremenih lovačkih zrakoplova i protiv koga ih namjerava upotrijebiti.

Stefanović je to izjavio nakon predstavljanja rezultata analize stanja, operativnih i funkcionalnih sposobnosti Vojske Srbije za 2021. godinu kojem je prisustvovao i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, prenosi Tanjug.

Stefanović je kazao da Vojska svakog dana dostiže nove sposobnosti i najavio da će ove godine biti značajne nabavke naoružanja i opreme.

- Advertisement -

22 COMMENTS

  1. Ne sme da se bre ponovi 1991, kad je napalo goloruku srpsku nejač (skraćeno GSM), koja je bila naoružana sa sam odve hiljade tenkova i samo četri stotine borbenih aviona.
    Ko ono napade GSM, ne možem da se sećam…

        • Neće. Treba im ostaviti ovo go*no od zemlje i države za koje izgleda opet hoće da ponize i ubijaju Srbe, i kud koji mili moji!
          Ja sam odavno otišao. Da nisam, otišao bih nešto kasnije. Nema života sa mu*ahedinima…

  2. Svi se naoružavaju. Nhato naoružava sve zemlje nhato, čak i uhkrajinu koja nije nato. I hrvatska se nhaoružava. Zašto ne bi i srbija?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Imaju li zastupnici BH Hrvata (HDZBIH) u RH Saboru problem s Penavinim “NE SA SRBIMA” Plenkoviću?

Srbi u BIH u nekoliko su navrata spašavali poziciju HDZ-a u BIH. Taj isti HDZ BIH donosi stabilnu i...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -