Published On: Sri, sij 19th, 2022

Telemachov vodič za prepoznavanje lažnih servisera koji ovih dana upadaju po stanovima

‘Lažni serviseri’ koji se predstavljaju kao radnici Telemacha BiH pojavili su se na području Mostara proteklog tjedna, samo je jedan od navoda koji se širi društvenim mrežama.

Naime, ‘lažni serviseri’, kako tvrde građani, na taj način ulaze u domove Mostaraca.

Te navode provjerili smo u kompaniji Telemacha, koji su za Bljesak.infopotvrdili kako za sada nisu zaprimili dojave o lažnim serviserima na području Mostara i Hercegovine.

“Svi uposlenici kompanije Telemach BH koji rade na poslovima servisiranja, iste obavljaju u službenim uniformama sa vidljivo istaknutom akreditacijom i koriste službena vozila sa jasno naznačenim nazivom kompanije. Radove servisiranja obavljaju na osnovu službenog (radnog) naloga za servisiranje koji pokazuju klijentu prije početka pružanja usluge.

Ovom prilikom pozivamo sve građane da se, u slučaju suočavanja sa lažnim radnicima kompanije, odnosno osobama koje ne posjeduju službenu akreditaciju, uniformu, vozilo i radni nalog, obrate najbližoj policijskoj stanici radi prijave krivičnog djela lažnog predstavljanja, ali i da obavijeste Telemach BH”, poručili su iz Ureda za odnose s javnošću Telemacha za Bljesak.info.

guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Multi-kulti graDŽanska sa sve patriJotama
Multi-kulti graDŽanska sa sve patriJotama
4 mjeseci prije

Sve lázni
I serviseri,i ovaj turista tzv visoki!