Subota, 4 svibnja, 2024

Kad misliš da možeš kupiti (svakog) policajca…

Must Read

Tužitelj Tužiteljstva BiH podigao je optužnicu protiv Serveta Yavuza, rođenog 1985. godine u Hinisu, Republika Turska, državljanina Republike Turske.

Optuženi se tereti da je 31. kolovoza ove godine policijskom službeniku Granične policije BiH, zaposlenom na graničnom prelazu Međunarodni aerodrom Sarajevo, ”samoinicijativno ušao u ured kontrole putovnica i dao novčanicu u apoenu od 50 eura kako bi mu dozvolio ulazak bez dodatne kontrole i provjera razloga ulaska, budući da nije ispunjavao uvjete za ulazak u BiH, nakon što je doputovao u BiH na liniji Istanbul-Sarajevo”.

Yavuz se tereti da je službenoj osobi u institucijama Bosne i Hercegovine učinio dar da u okviru svoje funkcije izvrši što ne bi smjela izvršiti, čime je počinio krivično djelo davanja dara i drugih oblika koristi.

Optužnica je proslijeđena na potvrđivanje Sudu BiH, priopćeno je iz Tužiteljstva BiH.

- Advertisement -

1 COMMENT

  1. E moj Yavuze. Pratiš li ti tržište i inflaciju. a možda je malo i iznenađen jer je očekivao da mu se kao Turčinu u Sarajevu odmah klanjaju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Rusija raspisala tjeralicu za Zelenskim

Rusko ministarstvo unutarnjih poslova raspisalo je tjeralicu za ukrajinskim predsjednikom Volodimirom Zelenskim, javlja ruska državna novinska agencija RIA Novosti. “Volodimir...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -