Ponedjeljak, 6 svibnja, 2024

Političar iz BiH podnio kaznenu prijavu Tužiteljstvu BiH protiv Milanovića

Must Read

Enver Bijedić, predsjednik Socijaldemokrata Bosne i Hercegovine i zastupnik u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, kako je i najavio, podnio je kaznenu prijavu Tužiteljstvu Bosne i Hercegovine protiv predsjednika Hrvatske Zorana Milanovića zbog grubog umanjivanja genocida u Srebrenici.

“Zoran Milanović, predsjednik Hrvatske je 02.12.2021. godine prokomentirao glasanje Dragana Čovića, predsjednika HDZ-a na sjednici Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, u kojem su se svrstali na stranu zastupnika iz bh. entiteta RS koji podržavaju Milorada Dodika u stavu da ponište Odluku visokog predstavnika Valentina Inzka, o izmjenama i dopunama Kaznenog zakona BiH, gdje je iznio svoj stav da svaki genocid nije isti”, navodi se u Bijedićevom priopćenju .

Navodi se kako je predsjednik Republike Hrvatske nastavio u još skandaloznijem tonu.

“Milanović je 03.12.2021.godine nastavio u još skandaloznijem tonu, gdje je pokušao genocid u Srebrenici relativizirati uspoređujući ga s holokaustom i genocidom u Ruandi”, navodi se.

U zaključku priopćenja stoji da ovakve izjave Milanovića za direktnu posljedicu imaju uznemiravanje i stvaranje dodatnih nacionalnih netrpeljivosti među građanima Bosne i Hercegovine.

- Advertisement -

21 COMMENTS

  1. Hahahaha…. ahahahahahahahaha…..
    Jadnici jadni…..
    Šupljak, ko i sve njihovo.

    Nego, eto vam ga danas u bejha. De da vidimo ko će ga uhititi! Ajmo, patrijote i gazije!

    • Mislim da je to upravo nepismeni cilj ove prijave. Spriječiti Milanovića da dođe u BiH. I opet isti patrijotski rezultat- po kaznenoj prijavi se to nemere spriječiti.Tradicija i povjest se ponavljaju- zona pismenosti zastala na porti.

      • Šta će oni spriječiti…. Ne mogu spriječiti sebe da rasturaju zemlju u kojoj žive, a kamoli šta drugo… Oni ga mogu proglasiti nepoželjnim u mahalama gdje su većina, a mislim da on u te njihove favele ne bi ni ušao sve da ga mole da dođe…. dodže….

  2. Danas je u Travniku na mjestu gdje su mudzahedini napali humanitarni konvoj za hrvatsku ratnu bolnicu Nova Bila.
    Bas da vidimo kako ce skupit muda da ga privedu. Jedva cekam da ih ismijem supljake najobicnije i glupane.

  3. Milanović dolazi u posjetu Bosni Srebrenoj. Baš da vidim islamiste hoće li ga uhapsiti. Ovom prilikom pozivam sve Hrvate da svojim prisustvom uveličaju ovaj događaj i odaju priznanje velikom državniku.

  4. Tužili su oni i za Pelješki most, tužili su oni sve što su znali i mogli, tražili od Hrvatske ratnu odštetu, tuže sada predsjednika države i jasno sve neosnovano, nedotupavno, bolesno paranoični i blesavo kao i lučka kapetanija u Sarajevu -suhi vez(hahahahahaha)..
    To ukazuje koliko se fukara uzdigla, sebi dala za pravo i k tomu prijeti Hrvatima nestankom, preglasavanjem, Komšićem i ima obraza lajati na Hrvate.
    To nema karaktera, to je bolest.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Imaju li zastupnici BH Hrvata (HDZBIH) u RH Saboru problem s Penavinim “NE SA SRBIMA” Plenkoviću?

Srbi u BIH u nekoliko su navrata spašavali poziciju HDZ-a u BIH. Taj isti HDZ BIH donosi stabilnu i...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -