Nedjelja, 5 svibnja, 2024

Đoković posebno nahvalio jednog Hrvata: “Bio je impresivan”

Must Read

Hrvatska Davis Cup reprezentacija u petak u Madridu u polufinalu igra protiv Srbije, a uoči tog velikog okršaja Srbin Novak Đoković, najbolji svjetski tenisač, nahvalio je Bornu Goju, igrača koji je jedan od najzaslužnijih što je Hrvatska u polufinalu.

“Borna Gojo je jedno od velikih iznenađenja Davis Cupa, pobijedio je u oba meča, a ono protiv Sonega u Italiji je bilo jako impresivno. Mlad je, ima sjajan servis, odlično igra. I, naravno, tu je i najbolji par na svijetu, Mektić i Pavić pobjeđuju u većini mečeva koje igraju”, rekao je Đoković i dodao da su hrvatski tenisači sjajni dečki i da je s Marinom Čilićem odigrao puno teških mečeva, piše Index.hr.

Na kladionicama je Srbija favorit za plasman u finale.

“Idemo vidjeti što će se dogoditi. Nadam se da ćemo dobiti taj prvi singl, ali sve je otvoreno. Dobili smo dan za odmor između četvrtfinala i polufinala. Velika mi je motivacija i inspiracija biti dio momčadi i sve dok sam zdrav, bit ću tu. Trudit ću se uvijek biti na raspolaganju ekipi, jer momčadska natjecanja u ovom individualnom sportu u meni bude najljepše emocije. Posebno Davis Cup koji ima povijesni značaj. Jako sam motiviran igrati za Srbiju.”/HMS/

- Advertisement -

5 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Imaju li zastupnici BH Hrvata (HDZBIH) u RH Saboru problem s Penavinim “NE SA SRBIMA” Plenkoviću?

Srbi u BIH u nekoliko su navrata spašavali poziciju HDZ-a u BIH. Taj isti HDZ BIH donosi stabilnu i...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -