Utorak, 30 travnja, 2024

Veljača odala počast Vukovaru citirajući Sinišu Glavaševića

Must Read

Jelena Veljača odala je počast Vukovaru na svom Instagramu citirajući Sinišu Glavaševića

“Kraljice s podanicama vas pozdravljaju”, napisala je najprije ispod fotke na kojoj pozira s prijateljicom i njihovim kćerima, a onda je citirala novinara i ratnog izvjestitelja koji je mučki ubijen i dva dana nakon pada Vukovara odveden u nepoznato.

“Naučiti djecu da se smiju, da misle lijepo, da njihove ruke ne prljaju ničija djetinjstva, i ničije želje, morate ih jednostavno naučiti da ljube”, napisala je Jelena dio iz Glavaševićeve Priče za roditelje, prenosi Index.hr.

“Ti koja se ‘kao’ boriš za zaštitu žena i djece! To je sve što ćeš danas napisati u spomen na stradale u Vukovaru”, napisala je jedna hejterica ispod objave, no Jelena do pisanja ovog članka nije reagirala na taj komentar.

Podsjećamo, Siniša Glavašević svojim Pričama iz Vukovara tijekom Domovinskog rata podizao je moral Vukovarcima, a jedna je od njih i Priča za roditelje u kojoj je ispričao koliko je lijepo imati djecu i koliko je važno da roditelji nauče svoju djecu voljeti druge ljude.

- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

‘Skinite se s TikToka i uzmite oružje’. Britanci ismijavaju gen Z nakon vijesti o mobilizaciji

  Mnogi su isprva mislili da je vijest mobilizaciji još jedna lažna vijest s društvenih mreža, međutim shvatili su da je istina...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -