Published On: Pet, stu 19th, 2021

Nogometaš prepisao sve što ima na suprugu… Ona zatražila razvod i sve mu uzela!

Reprezentativac Zimbabvea Tendai Ndoro (36) vjerovao je u ljubav, ali umjesto da mu bude sve, postala mu je ništa – doslovno, prenosi Večernji.hr.

Jer, sve što je zaradio u karijeri, prepisao je na suprugu Thando Maseko i čim se to dogodilo, zatražila je razvod i ostao je bez ičega.

Obogatio se nakon transfera vrijednog 500.000 eura u saudijski Al-Faisaly Harmah prije četiri godine, gdje je proveo tek nekoliko mjeseci i potom se vratio natrag u južnoafrički nogomet, ali umjesto u Orlando Pirates, postao je član Ajax Cape Towna.

Posljednje je zaigrao u Highland Park, također južnoafričkom klubu. Supruga, inače bivši model, uzela mu je novac, nekretnine, automobile… a on je proglasio bankrot te jedva preživljava.

Barem tako tvrdi. Ipak, čini se da je sve prepisao na nju kako bi “izgladio” situaciju nastalu nakon opetovanih prijava za obiteljsko nasilje.

– Policija je rekla da zbog dvoje male djece više ne možemo živjeti u istoj kući, da jedno od nas mora otići. I on je izabrao otići, nikad ga nisam izbacila – kazala je medijima Maseko te naglasila da su se razdvojili još 2018.

Posvjedočila je i se njemu svidjelo živjeti sam, a njoj prepustiti svu odgovornost za djecu. Ujedno, rekla je i da nikakvog novca nije bilo u vrijeme dok su bili skupa.

– Ma kakvo bogatstvo? Kakva četiri automobila? Imao je jedan golf i prodao ga je jer nije imao novca. A to što je prepisao sve na nju? – Jednostavno, da mu to ne oduzmu zbog dugova – verzija je njegove bivše supruge.

guest
2 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Anonimac
Anonimac
8 mjeseci prije

Istina je negdje između

Anonimac
Anonimac
8 mjeseci prije

Idealno se udati prezgodnim sponzorušama za nogometaša.
Ono, kod njega fizika na vrhu, a mozak ko zrno graška….
Opelješi ga do svoje 38. i onda puna ko brod ide dalje, djeca nisu prepreka njenoj “sreći” i parama koje dobije po razvodu…

Last edited 8 mjeseci prije by Anonimac