Petak, 3 svibnja, 2024

Martin Raguž: Hrvati se moraju oglasiti o Dodikovim najavama odcjepljenja

Must Read

 

 

Hrvati :

Dodik nije najavio otcjepljenje. Jedno je tvrditi da je BIH nemoguća država, drugo da se otcjepljuješ.

To je Komšićeva propaganda.

Hrvati bi se trebali oglasiti o Komšićevom zveckanju oružjem.

Što se tiče Dodikove politike, g. Raguž zna što Hrvati misle.

Najpopularniji je političar među Hrvatima. Bolje brani hrvatsko pitanje nego bilo koji hrvatski političar  u BIH.

Hrvati o Dodiku misle ovo g. Raguž:

I vi to jako dobro znate.

 

- Advertisement -

27 COMMENTS

    • A i šta da se i otcijepe. U RS ionako samo Srbi žive. Ti ne smiješ tamo ni prismrditI. I kakva je tebi razlika? Ili tako bakir rekao, pa ti moraš tisra?

      • u tzv.rs srbi ne “žive”, oni trenutno nekako preživljavaju,i samo privremeno borave na zemlji sa koje su sistematski protjerivali etnicki čistili (većinsko)domicilno stanovništvo raznoraznim zločinima prije svega genocidom po čemu ih cijeli svijet u medjuvremenu i poznaje….tako da se otcjepiti možes samo ti od BiH pasoša npr. i lagano pravac matica crtaj murale 😉

  1. E Martine Martine, kad se dvije krajnosti sukobljavaju pametan čovjek se ne stavlja ni na jednu stranu. A ovdje se definitivno radi o sukobu dvije krajnosti koje nisu dobre po nas Hrvate.

  2. Tip je nevejrovatan politički kameleon a inače ljudska gnjida. Uvijek uskoči, ili bolje reći muslići ga izvade iz ladice kad muslićima treba neki eto “umjereni Hrvat”.

  3. Martin bi ponovno htio biti alternativa. Ako Hrvati imaju mozak, priča Martina Raguža je ispričana. Tragedija hrvatskog naroda je to što nemaju izbor.

  4. Jel to Titin omladinac vraca dugove ovim laprdanjem? Ostao duzan i islamskim kamatarima, a nisu jos halalili, pa vraca ovako stari olinjali prevarant?

    • Bravo Blanka. Tipa poznajem iz studentskih dana. Skojevac, besplatni bonovi za menzu, sufler aplaudiranja SKJ govornicima. Gnjida, uvlakac, karijerist.

  5. Šta se uvlačiš talibanima. To su ljudi bez časti obraza i bilo čega ljudskog.prevrtaneri sa kojima se ništa ne možeš dogovoriti. Danas jedno sutra drugo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

UMJETNA INTELIGENCIJA: Ako se DP suočava s dilemom između prihvaćanja HDZ-ovih uvjeta ili riskiranja ponovljenih izbora, to bi moglo značiti da su već pali...

Ako se promatraju pregovori nakon izbora, njihove minutaže i sastavi izaslanstava DP-a kada šalju ljude na nogeHDZ-u i s...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -