Ponedjeljak, 6 svibnja, 2024

CHOLLET: Potrebna je podrška svih stranaka za kredibilnije izbore – Hrvatski Medijski Servis

Must Read

Derek Chollet, viši politički savjetnik američkog državnog tajnika Anthonyja Blinkena, osvrnuo se na večerašnji susret u Sarajevu s predsjednikom HDZ-a BiH  Draganom Čovićem i predsjednikom SDA Bakirom Izetbegovićem.

Chollet im je poručio da je potrebna podrška svih stranaka kako bi se osigurali transparentniji i kredibilni predstojeći izbori.

“Susreo sam se s predsjedateljem Doma naroda Parlamenta Bosne i Hercegovine Draganom Čovićem i jednim od zamjenika predsjedatelja Doma naroda Bakirom Izetbegovićem da bih ih potakao na liderstvo, gradnju povjerenja i ukazao da je funkcionalnost Federacije Bosne i Hercegovine esencijalna za stabilnost Bosne i Hercegovine i put u Europsku uniju”, naveo je američki diplomata.

- Advertisement -

4 COMMENTS

  1. Podržavamo Bakira da Čoviću potpiše izborni zakon, iako će ga njegovi muslimani smatrati izdajnikom.
    Uz pjesmu “Dođe maca na vratanca”

  2. Nama , hrvatima, je bolje da se neuzdamo u SAD. Treba da dobro citami izjave. Sta oni sad traze da se sve stranke ukljuce u izmjene izbornog zakona a mi dobro znamo da ima puno vise bosanskih stranaka od hrvatskih. Nama nema spasa bez gospodina Dodika.
    Ovi nasi se neusuduju iskazati volju hrvatskog naroda a to je samo Herceg Bosna i nista vise ili manje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

A ŠTA AKO JE TU BILA NEKA OSMANSKA KUPELJ? SILOVALIŠTE? MJESTO GDJE SU BIRALI ROBLJE? Bez konzultacija s merhametom krenuli radovi na rekonstrukciji križanja...

Kako je i najavljeno radovi na uređenju križanja ulica kod bivšeg hotela „Ero“ u Mostaru započeli su danas. Grad Mostar...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -