Subota, 4 svibnja, 2024

PITANJE DANA: Kako to da čak i povjerljive dokumente iz OHR-a uvijek prvi imaju obavještajni SDA portali?

Must Read

Ako OHR nije opterećen nacionalizmom, nije ni na čijoj strani i objektivan je, ako radi profesionalno, neovisno od špijunske mreže u BIH, kako je moguće da tekst nečeg što je tajno, označeno tom oznakom, tekst koji dolazi iz zgrade OHR-a, koji se šalje u New York, prije njegovog čitanja u UN-u objave uvijek bošnjački nacionalistički pro-Erdogan portali?

I kakva se poruka time šalje u BIH?

Građanima BIH koji nisu te sreće da budu Bošnjaci i glasači SDA.

Toliko o Schmidtu.

 

- Advertisement -

8 COMMENTS

  1. Hlojavi kohpiljanu..
    Ko ti god hebe mamu..taj ti ce ćaća..
    Tako ti mater objasnila..a ranila i zadojila od onog sto je pusila..Za te ti je rekla da su ti hranitelji..

  2. Pitanje je za visokog predstavnika. Tko radi u njegovom uredu, tko placa te uposlenike. Izgleda da ni on sam ne zna kakvu guju u njedrima ima.

  3. Manji dio federacije je plac i baza Iz koje se provodi okupacija BiH. Toj okupaciji se opiru Srbi, i sada, kada je voda došla do grla, Hrvati. Britanci i Ameri (tim redom) ne vjeruju Srbima, jer su za njih Srbi “mali Rusi”, a ni Hrvatima je su paradigmatični članovi EU (onakve kakvu je vidio izvanredni znalac, papa Racinger). Britanci , Ameri i u toj stvari veoma važnii a neprmijetni cionisti “vjeruju” sve malobojnjm Muslmanma u BiH, i medjski ih štite od zlih pravoslavaca i katolika, da bi istovremeno, za te medijske dimne zavjese, mogli, zmeđu ostalog, prjetitii islamskom opasnošću EU, a istovremeno zlostavljati milijardu muslimana u svijetu. Nevolja je što se svijet stubokom promjenio, i što više ništa ne može zaustavti kineskog zmaja. Osim, možda, nekog tajnog, najtajnijeg saveza sa Rusima.

  4. Ma šta se prepirete, napustite Teheran i pravac Stolni grad Mostar, i to je to, Srbi su to vec napravili sta se čeka,ako mislite da ce doc do izbornog zakona grdno se varate, Čovica ne slušati nego Iliju Cvitanovicq, ili Karamatica!

  5. Ih kako je moguće?!
    Do grla zakopčani, predrasudom o njemačkoj poslovničkoj etici ovjenčani, nelegalni Šmidtko “slučajno” Bakiru na uho šapne, on svojoj Sebiji, ona Komšiću i njegovoj Sabinici, Sabina pak Osmici, po diplomama Sebijin jaran planski proslijedi Kavazoviću i Kavazovici, a Kavazovica Fati i Muji iz medija. Eto kako. Sve “slučajno”.

    Što će poštar dok je ovakvih žena, jutro svane pošta raznesena.

  6. Uklanjanje komentara koji nije vrijedjane niti psovka vec konstatacija, zasto moj Poskoče ? Pa najlakse je nesto skonit ukinut izbrisat , zato me ne demantiras moj Poskoče ? Zar je portal za drustevu dekontaminaciju postao portal na kojem je zabranjenjo drugacije mislit pisat djelovat ?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Obitelj Kraljević 32 godine traži pravdu za anđele Ivanu i Filipa

Na današnji dan, 3. svibnja 1992. godine, zločinačka JNA napala je središte Ljubuškog raketnim projektilima, pri čemu je usmrćeno...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -