Published On: Uto, stu 2nd, 2021

PITANJE DANA: Kako to da čak i povjerljive dokumente iz OHR-a uvijek prvi imaju obavještajni SDA portali?

Ako OHR nije opterećen nacionalizmom, nije ni na čijoj strani i objektivan je, ako radi profesionalno, neovisno od špijunske mreže u BIH, kako je moguće da tekst nečeg što je tajno, označeno tom oznakom, tekst koji dolazi iz zgrade OHR-a, koji se šalje u New York, prije njegovog čitanja u UN-u objave uvijek bošnjački nacionalistički pro-Erdogan portali?

I kakva se poruka time šalje u BIH?

Građanima BIH koji nisu te sreće da budu Bošnjaci i glasači SDA.

Toliko o Schmidtu.

 

guest
8 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Bojan
Bojan
28 dana prije

Osmica nikad ne spava.

Nadimak
Nadimak
28 dana prije

“Ne viruj Nimcuko ni suncu zimsku.”

Kaže stara hrvatska besida bazirana na stoljetnom iskustvu.

Eko
Eko
28 dana prije

Pitanje je za visokog predstavnika. Tko radi u njegovom uredu, tko placa te uposlenike. Izgleda da ni on sam ne zna kakvu guju u njedrima ima.

Milano
Milano
28 dana prije

Manji dio federacije je plac i baza Iz koje se provodi okupacija BiH. Toj okupaciji se opiru Srbi, i sada, kada je voda došla do grla, Hrvati. Britanci i Ameri (tim redom) ne vjeruju Srbima, jer su za njih Srbi “mali Rusi”, a ni Hrvatima je su paradigmatični članovi EU (onakve kakvu je vidio izvanredni znalac, papa Racinger). Britanci , Ameri i u toj stvari veoma važnii a neprmijetni cionisti “vjeruju” sve malobojnjm Muslmanma u BiH, i medjski ih štite od zlih pravoslavaca i katolika, da bi istovremeno, za te medijske dimne zavjese, mogli, zmeđu ostalog, prjetitii islamskom opasnošću EU, a istovremeno zlostavljati milijardu muslimana u svijetu. Nevolja je što se svijet stubokom promjenio, i što više ništa ne može zaustavti kineskog zmaja. Osim, možda, nekog tajnog, najtajnijeg saveza sa Rusima.

Legionar
Legionar
28 dana prije

Ma šta se prepirete, napustite Teheran i pravac Stolni grad Mostar, i to je to, Srbi su to vec napravili sta se čeka,ako mislite da ce doc do izbornog zakona grdno se varate, Čovica ne slušati nego Iliju Cvitanovicq, ili Karamatica!

never baklava
never baklava
28 dana prije

Ih kako je moguće?!
Do grla zakopčani, predrasudom o njemačkoj poslovničkoj etici ovjenčani, nelegalni Šmidtko “slučajno” Bakiru na uho šapne, on svojoj Sebiji, ona Komšiću i njegovoj Sabinici, Sabina pak Osmici, po diplomama Sebijin jaran planski proslijedi Kavazoviću i Kavazovici, a Kavazovica Fati i Muji iz medija. Eto kako. Sve “slučajno”.

Što će poštar dok je ovakvih žena, jutro svane pošta raznesena.

HŽV
HŽV
28 dana prije

Uklanjanje komentara koji nije vrijedjane niti psovka vec konstatacija, zasto moj Poskoče ? Pa najlakse je nesto skonit ukinut izbrisat , zato me ne demantiras moj Poskoče ? Zar je portal za drustevu dekontaminaciju postao portal na kojem je zabranjenjo drugacije mislit pisat djelovat ?