Nedjelja, 5 svibnja, 2024

Prvi ja kupim duhana za 1 KM koje zapakiram u kutiju od Marlbora i napišem ‘nedjelja je dan za uživanje’…

Must Read

Alen Jusić, diplomirani sanitarni inženjer koji radi kao konobar u Bugojnu, dao je zanimljiv intervju za “Srednja Bosna danas”bu kojem je iskreno govorio o stanju s mladima u državi.

Dotjerali su nas u to da jadni Bošnjo mora prodati sebe, obitelj i čast za 20 KM. Onda čujemo priče mladi neće raditi; nabavi kravu, nabavi ovcu. Što ćeš nabavit? Nek’ ti daje krava 50 litara mlijeka, 30 pfeninga po litri je 15 KM. To ne može biti njoj za hrane, a ne nama, kazao je Alen.

Ne može dobiti posao u struci jer mu, kako kakže, nedostaje stranačka iskaznica. I sam je se okušao u politici te se kandidirao u Općinsko vijeće Bugojno gdje nije ostvario značajan rezultat te tvrdi da su mu pokradeni glasovi.

Prvi ja dođem na vikendicu, koju je tata napravio, kupim tri bataka 3 KM, sky cola 1 KM i duhana za 1 KM koje zapakiram u kutiju od Marlbora i snimim kako roštiljam i napišem ‘nedjelja je dan za uživanje’, a sve kompletno košta pet maraka., naglasio je Jusić./HMS/

- Advertisement -

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Rusija raspisala tjeralicu za Zelenskim

Rusko ministarstvo unutarnjih poslova raspisalo je tjeralicu za ukrajinskim predsjednikom Volodimirom Zelenskim, javlja ruska državna novinska agencija RIA Novosti. “Volodimir...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -