Petak, 3 svibnja, 2024

ŠEFIK JE ZAPRAVO JAKO DUHOVIT LIK: “Mora se istražiti kako je harmonika ušla u Predsjedništvo”

Must Read

”Posebno je pitanje kako je taj instrument uopće mogao ući u predsjedništvo BiH. Ne bi trebalo ući ništa čemu nije mjesto. Glazbenom instrumentu nije mjesto u Predsjedništvu BiH”, kazao je Džaferović.

To je pokušaj da se ponizi Predsjedništvo BiH. Samo pokušaj koji je završio ponižavanjem onih koji su to uradili, kazao je član Predsjedništva BiH Šefik Džaferović.

Svako svojim djelima oslikava sebe i stvara predstavu o sebi u javnosti. Javnost razumije te postupke i sigurno je da će to biti protumačeno kao samoponižavanje. Dodao je da svako priča priču o sebi, ali ne o državi.

”Meni je cilj da i ova država bude normalna kao i sve u svijetu, zna se kakav je kodeks i bonton u Predsjedništvu. Oni koji su spremni da spuste na takav nivo govore o sebi, ne govore o državi, ne govore o narodu, već samo o sebi! Ovo je najobičniji primitivizam”, poručio je Džaferović. –

- Advertisement -

28 COMMENTS

  1. Stand Up comedy Šefko, pokrenuće istragu o upadu harmonike u predsjedništvo :-)))))))))
    Top Lista Nadrealista, Monty Python Flying Circus su upravo obesmišljeni i svedeni na drugorazredne komedije.

  2. JEDINI GRAD U EVROPI KOJI IMA GASOVOD, A NECE IMATI GASA OVU ZIMU JE??!! SRBI CUVAJTE GRIJALICE U LUKAVICI DOCE MUJE OVU ZIMU DA IH KRADU.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Obitelj Kraljević 32 godine traži pravdu za anđele Ivanu i Filipa

Na današnji dan, 3. svibnja 1992. godine, zločinačka JNA napala je središte Ljubuškog raketnim projektilima, pri čemu je usmrćeno...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -