Petak, 3 svibnja, 2024

U Sarajevu osvanuli plakati s natpisom: “I ti si potreban za obranu BiH”

Must Read

Plakati su urađeni po uzoru na one koje je pravila vojska SAD s ‘Uncleom Samom’.

Natpisi potaknuti najnovijim tenzijama vladajućih struktura jučer su osvanuli u Sarajevu. Kako piše portal Raport.ba plakati s natpisom “I ti si potreban za obranu BiH” postavljeni na ulice Sarajeva.

Plakati su urađeni po uzoru na one koje je pravila vojska SAD s ‘Uncleom Samom

 

Pored općeg straha od toga da bi moglo doći ponovo do rata, mnogo je fanatika koji čini se navijaju da do pucanja i ubijanja dođe, prenosi bljesak.info

https://twitter.com/ZokiZoricZorule/status/1449634650339651586?s=20

 

- Advertisement -

109 COMMENTS

      • Nakit Izetbegović je glavni ratni huskac u Bosni i čuvar Alijine fašističke ideologije.

        Bakir je izmislio da je cijela Bosna njegova pa tim lažima truje mozgove poštenih muslimana a sve da bi sačuvao 2 milijarde dolara opljačkanog u prošlom ratu.

        Taj ratni zlikovac je glavna prepreka za mir i dohovore u Bosni.

        KO SLUSA BAKIRA NECE DOBRO PROCI. RATNI HUSKACI SU UVIJEK POBJEGLI I OSTAVILI SITOTINJU DA GINE.

        ZBOG CEGA JE BAKIR UDAO KCERKU U NJEMACKU? SVOJE DIJETE JE SKLONIO TUDJU CE SLATI U RAT…..TO JE BAKIR IZETBEGOVIC.

    • E upravo ti komunalci ce vam doci glave.MORAVA raketni sistem 300 km domet.Alas raketni sistem naj precizniji na svijetu 60 km domet,haubice NORA 50 km domet,bespilotne latjelice sa visine 5000 km vec nadgledaju BiH i biraju ciljeve.A Sarajstan ima strasno dobru i savremenu kanalizaciju to se da osjetiti u zimskim danima a vazduh planinski da ne pricam da nemate nista od oruzja sto bi vam dalo prednost u ratu.Hrvatska nije i nece biti uz vas.

      • Zvucis previse samouvjereno za narod koji je 500 duugih godina prao noge agama i begovima. Malo realnosti nebi skodilo.. Sad nemate ni 5 % od oruzja sto ste imali 92. Hrvatska je 93 i 94 bila protiv nas dok nisu uvidjeli da ne ide

        • Udari pa ćes vidjeti jeli imamo ili nemamo.Samo sad neće ni ameri biti na vašoj strani jer oni su garanti dejtona.Bilo kakva agresija iz jednog na drugi entitet oni moraju reagovati ako neče onda će onaj ko hoće .A mi već prevozimo oružje preko Drine.Ako ameri ne budu reagovali na vasu agresiju onda imamo i mi i hrvati puno pravo da vas rješimo za sva vremena.

        • Jel to priznajes da je tvoj narod 500 godina genocidisao krscane u biH i smanjivao im brojno stanje.Priznajes da je BiH genocidna tvorevina AGA I BEGOVA.

      • Tačno tako Hrvatska nece bit uz Talibane, raketni sustav koji Hr, ima 400, km dometa, je dosta bolje bi im bilo da razgovaraju i budu razumni!

        • Izgubili Kosovo a nijedan Natovac nije izgubio zivot. Natovi generali govore da je napad na Srbiju 1999 najuspjesniji rat u historiji ratovanja:))

          • Kosovo proglasi nezavisnost 2008 rabre srbende zapale pola Beograda u znak protesta, koji mozgovi jbt hahah

          • Ti mora da zivis u nekom paralelnom universumu ili hoces da vidis samo ono sto tebi odgovara. Edukuj se malo,citaj pa ces vidjeti da neprijateljska noga nije krocila na Kosovo i Metohiju dok Milosevic nije Potpisao.Sa Srbima je lijepo zivjeti ali tesko ratovati. Urazumite se!!! Mi Srbi ne zelimo da se odcjepimo kako vi uporno govorite.Mi cemo ostati u BiH samo ako se bude postovao ustav i Dejtonski sporazum a ako nam budete silom nametali vasu volju boricemo se do posljednje kapi krvi. Borili smo se protiv Turske,Austro-Ugarske, Njemacke i NATO pa cemo i protiv vas ako bude trebalo . Iskreno se nadam da nece trebati ali ako zatreba mi smo spremni a nadam s da su i Hrvati spremni. Ako vi niste za mir i mi cemo biti za rat.

    • Ma jel ono na slici Alija iz mlađih dana ? A stvarno je bio bošnjački mačo-momčina 😎 , tu mu se ni pera ne može odbiti 😎 !

    • Zar ovo nebi trebale policijske sluzbe da ispitaju ko su ovi pametnjakovici sto huskaju i plase ljude.Ili je to OK.Ako je sto osudiste karadzica 1992 za rijeci da ako se krene autostradom muslimani bi mogli nestati.

  1. Nije da se hvalim 😎 , od danas je lanac elitnih buregdžinica Mc Haso prešao na najmoderniji način rada – usvojili smo “just in time delivery” koncept, koji, osim kod nas – postoji još samo u prestižnom Japanu 😎 ! Nema više crvavog mesa po lageru, nema više nakislog luka a ni prosutih jogurta – sve je to povijest od danas! Da pojasnim, jutros nam je nestalo jogurta u buregdžinici pa sam onoj maloj sa kase dao dva velika cekera i poslao sam ju u granap da nam donese jogurta. Za 10 minuta jogurt je stvarno bi tu a ja kontam “Just in time delivery je stvarno za svaku pohvalu 😎 !!!”

  2. Boaaaakirovi zeleni momci zbijaju redove stada pred izbore.
    Pitat će ga (neće,svi znamo):
    -Štas napravio za gradžane?
    -Ništa.
    -Štas napravio za sebe?
    -Sve.
    -Štas napravio za Sebiju?
    -Sve. I ovo i ono.
    -Imal ona diplomu?
    -Neima.
    -Đećeš ti kad počne belaj?
    -U trezor, đe i do sada.
    -A nas zoveš pod oružje?
    -Da.

    Oooooo, ovceeeee !!!!

  3. Zoomirajte sliku na plakatu i obratite pozornost na šaku i prste.

    Ovaj pogureni “patriJot” na slici više podsjeća na Bošnju dok prosi (daj mi makar ovoliko), nego na prijetećeg “junaka” 🙂

  4. Najkomicniji su ovi Bosnjaci pravoslavci sa svojim prijetnjama kako ce ih Srbija podrzati,kako su mocni,spominju neke rakete,one ruske olupine od aviona,bla blaa..
    Haha
    92. su imali sve,oruzje JNA,drzali nas u okruzenjima,70% teritorije BiH,mi nismo imali ni lovacka drustva i na kraju 5.korpus dosao pred Banja Luku a ti silni junaci palili traktore.
    Sad,maksimalno 3 dana.
    Bosnjaci katolici u ovom kontekstu ne zasluzuju da se na njih uopce osvrce.
    Zanemarivi.

  5. Nema toga što pravi musliman nebi podnio za pravo da bira i hrvatskog člana predsjedništva BiH.

    Spremno će i djecu staviti u grob samo da Hrvatima mogu uskraćivati ustavna i demokratska prava, baš kako šerijat kaže.

    To im je jedini put ka sreći, ako je vjerovati rahmetli Aliji.

  6. Samo nek nepuca. Koja budala bi se ganjala sa Srbovima po njakim bosanskim čukama samo da bi kasnije trezorlije i ratni profiteri ponovo zajahali ?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

UMJETNA INTELIGENCIJA: Ako se DP suočava s dilemom između prihvaćanja HDZ-ovih uvjeta ili riskiranja ponovljenih izbora, to bi moglo značiti da su već pali...

Ako se promatraju pregovori nakon izbora, njihove minutaže i sastavi izaslanstava DP-a kada šalju ljude na nogeHDZ-u i s...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -