Subota, 4 svibnja, 2024

Na Kosovu ustrijeljen Srbin, pogođen u leđa. Vučić i šef vojske stigli na granicu

Must Read

Jutros su interventne postrojbe kosovske policije krenule u akciju na sjeveru Kosova. Policija je objavila da se radi o akciji usmjerenoj protiv krijumčara te je upala u jednu apoteku i više trgovina.

Srbi su odmah izašli na ulice Sjeverne Mitrovice te su se oglasile sirene za opasnost. Policija je rastjerivala okupljene građane šok-bombama i suzavcem.

Portal Kosovo Online objavio je da je u sukobima policije i Srba ustrijeljen jedan Srbin, koji je u teškom stanju. Ravnatelj KBC Mitrovice potvrdio je da je u sukobima ozlijeđeno deset ljudi.

- Advertisement -

82 COMMENTS

  1. Visoki predstavnik EU za vanjsku politiku i sigurnost Josep Borell na Twitteru je objavio kako je u kontaktu s Beogradom i Prištinom povodom posljednjih događanja u srpskim enklavama na Kosovu – Sjevernoj Mitrovici i Zvečanu. Izrazio je apel odmah prekinuti nasilje na sjeveru Kosova i pitanja riješiti dijalogom.
    ……………………………..

    Ovako je i kod nas počelo, nakon što je Aljo prevario i slagao Portugalca i sve druge, nakon što je Zlatni Ljiljan Ćelo patriJotski upucao srpskog svata.

    Apeli i dijalozi inače su “baška” važni. Posebice kad ti netko, ničim izazvan, već posere kućni prag, a zatim kulturno pozvoni i zamoli toalet papir.

    Đeš takvo kulturno ljudstvo udariti?!

    Zahvaljujući lovi i potkupljivim egoistima na Zapadu, Muhamed, kao nikad ranije, mirno i krvoločno jaši. Krvoločnije nego iz Meke u Medinu.

    Dabogda nestalo nafte!
    Ovdje će odmah nastati, mir, pravo i pravda.

    P.S

    Po Srbe je dobro što je Vučić od Gline podigao borbenu gotovost. Zna se iz zadnjeg rata kako su s tom “gotovošću” Srbi prošli.

    Hajde Vučiću budi muško i opali – u Srbiji ti, tvrdiš, u Srbe pucaju!

    Bem ti ovakvu srbijansku gotovost!

  2. Kada su EU zemlje po nagovoru i naredbi američkih Erdoganovih plaćenika krenule da priznaju Kosovo, već tada sam tvrdio da stvaranje muslimanskih državica po Balkanu nije pametna stvar i da će one biti samo izvor zla, kriminala i islamskog terorizma. Opet se moje proročanstvo ostarilo, na žalost. Danas imam 3 muslimanske državice, 24%, Kosovo i Albaniju – sa tendencijom da ih uskoro bude 5, tj da im se priključe i Crna Gora i Sj. Makedonija, koje će vrlo brzo postati muslimanske državice. Vide li ti ludi pogani Ameri kakvo zlo prave Balkanu i Europi?! Vidi li onaj njihov Erdoganov lobista Biden šta su i on i njegovi prethodnici uradili od jednog dijela Europe? Ima li itko u Europi dovoljno pošten i hrabar pa da Amerima u oči kresne sve što im treba kresnuti?! Ameri, nosite se u mp3, NE UNIŠTAVAJTE EUROPU, sjeme vam se plaćeničko anglosaksonsko zatrlo! Da ne dužim…

  3. Nisam nesto za Vucica ali protiv siptara treba sila..zasto u Pristini ne rade akcije..nek se ljudi skupe kad bude ponovo uzmu oruzje a vojska odmah da upada i eto ti za dva dana rijesena situacija a znam da je vojska i policija sposobna i dobro opremljena..kad mogu Azeri zasto nebi i Srbi

    • Бог ти, Ицоо, на помоћи био;
      Твоје лице свјетло на дивану,
      Твоја сабља сјекла на мејдану,
      Име ти увијек спомињало,
      Док је сунца и док је мјесеца.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Obitelj Kraljević 32 godine traži pravdu za anđele Ivanu i Filipa

Na današnji dan, 3. svibnja 1992. godine, zločinačka JNA napala je središte Ljubuškog raketnim projektilima, pri čemu je usmrćeno...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -