Srijeda, 15 svibnja, 2024

MILANOVIĆ: Ne slušam ni njezine ni izjave bilo kojeg junaka doba zlog u Srbiji. Ako se budu tako ponašali, neće u EU…

Must Read

Predsjednik RH Zoran Milanović sudjelovao je na svečanoj akademiji Učiteljskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu povodom obilježavanja Dana Učiteljskog fakulteta i Svjetskog dana učitelja.

Odgovarao je na pitanja novinara.

Premijerka Republike Srbije Ana Brnabić ocijenila je nevjerojatnom njegovu izjavu u kojoj je rekao da je predsjednik i hrvatskih državljana iz BiH, što je naišlo je osude bošnjačkih dužnosnika u toj zemlji.

Milanović je uzvratio Brnabić i rekao kako Srbija nije u EU, za razliku od Hrvatske.

“Ne slušam ni njezine ni izjave bilo kojeg junaka doba zlog u Srbiji. Jedina osoba koja govori je predsjednik Srbije, ostalo su njegovi portparoli. S njima nema smisla ulaziti u polemiku. Mi smo EU, a ne oni. Ako se budu tako ponašali, neće ni biti”, dodao je Milanović.

“Subotica je bila grad gdje je 1900. živjelo 50.000 Hrvata, Bunjevaca. Zagreb je tada imao oko 70.000 stanovnika. To je bio možda najveći grad gdje žive Hrvati. Sad više nije po broju Hrvata. Možda će netko kazati da su Bunjevci Armenci, ali u principu su Hrvati”, rekao je Milanović./HMS/

- Advertisement -

24 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

24 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Zamislimo ovu situaciju

Englezi su 4 putra Sjevernim Ircima nametnuli prvog čovjeka  u UK piramidi koji ih tamo "predstavlja". Englezi su nasilno izmjenili...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -