Subota, 4 svibnja, 2024

Predsjednik Milanović razgovarao s predstavnicima Udruge dragovoljaca pričuvnog sastava MUP-a ’91. iz Mostara

Must Read

Predsjednik Republike Zoran Milanović razgovarao je danas u Uredu predsjednika s izaslanstvom Udruge dragovoljaca pričuvnog sastava MUP-a ’91. Hercegovačko-neretvanske županije iz Mostara. Povod susreta je obilježavanje 30 godina od dana kada je na poziv tadašnjeg Predsjedništva BiH skupina dragovoljaca pristupila u pričuvni sastav policijskih snaga.

Udruga dragovoljaca pričuvnog sastava MUP-a ’91. Hercegovačko-neretvanske županije iz Mostara osnovana je u ožujku prošle godine, a okuplja  oko 300 bivših pripadnika pričuvnog i redovnog sastava policije koji su sudjelovali u ratnim događajima. Predstavnici Udruge upoznali su predsjednika Milanovića s ulogom policijskih snaga tijekom ratnih događanja te kazali da su svoje zadatke obavljali profesionalno te vodeći računa i poštujući međunarodno humanitarno pravo.

Na sastanku u Uredu predsjednika bili su predsjednik Udruge Ivan Milas, dopredsjednik Mario Bevanda te član Predsjedništva Udruge Ninoslav Rukelj, a uz predsjednika Milanovića bio je posebni savjetnik Predsjednika Republike za veterane Domovinskog rata Marijan Mareković, priopćeno je iz ureda Predsjednika.

 

- Advertisement -

11 COMMENTS

  1. Živjela Udruga, živio nam Predsjednik , hajde dobro – živio nam i Ivan Milas a živio i mozak sa solidnom cijenom od dvije marke po kili!

    KNJIGA I HRVATI! , da ne dužim…

  2. Milanović posjetio Pricuvni sastav sustava HRHFOSNE…a šta je sastavom rezervne policije u kojem su bili muslimani i SRBI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Rusija raspisala tjeralicu za Zelenskim

Rusko ministarstvo unutarnjih poslova raspisalo je tjeralicu za ukrajinskim predsjednikom Volodimirom Zelenskim, javlja ruska državna novinska agencija RIA Novosti. “Volodimir...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -