Nedjelja, 5 svibnja, 2024

Stiglo 29 prijava zbog negiranja zločina, među njima još uvijek nema one protiv Džaferovića…

Must Read

Tužiteljstvo BiH priopćilo je da je do danas, povodom “Inzkovog zakona”, zaprimilo 29 prijava, među kojima je prijava protiv srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

Dodik je jučer rekao da je Tužiteljstvo BiH od Agencije za istrage i zaštitu BiH zatražilo da ga sasluša u vezi s navodnim negiranjem genocida.

On je istaknuo da je čovjek s najviše prijava, ali da Srbi nisu podanici i ne žele strance koji će o njima odlučivati.

Nakon što je bivši visoki predstavnik u BiH Valentin Inzko nametnuo dopune u Kaznenom zakonu BiH, Narodna skupštine Republike Srpske je 30. srpnja po žurnom postupku usvojila Zakon o neprimjenjivanju odluke visokog predstavnika i Zakon o dopuni Kaznenog zakonika Republike Srpske./Srna/HMS/

- Advertisement -

30 COMMENTS

  1. Vi ste stvarno nepopravljivi..
    Koje budale haha
    Prije ce biti uhapsen Milanovic koji relativizira zlocine tzv HVO-a i odlikuje osudjene ratne zlocince ustase.
    Smece.

  2. Indolentni Dragan Ćović i izdajice oko njega se ne usuđuju da podignu optužnicu protiv Bakirovog islamsite Džaferovića jer, ako to urade – Erdogan će im smanjiti tantijeme!

    • Nije daleko strpi se bar do jeseni da njima čekinje narastu ahhahaha . .tko se zadnji smije najslađe se smije ,, ahhahhahahahahshahgagh neka i sezona odpočne..lovci na tekbiraše ahhahaha…!!!

  3. Нико тај покатоличени окот чија се цјелокупна историја своди на клање дјеце и стараца, није боље описао од Дучића. Постоје многи описи који описују тај смрад, али Дучићев је најбољи.

    https://www.youtube.com/watch?v=FTxetL2ihaw

  4. Gospodin Daferovic i gospodin Komsic ce uskoro Hrvatima u BiH izdati novu Ahdnamu kojom ce im ponovo biti zagarantirana prava kao i svakoj drugoj nacionalnoj manjini.

  5. Kitio si cvećem,
    Svakog osvajača,
    Pevajuć’ mu himne,
    Bestidno i glasno.

    Izvinite malo pjevusim na pauzi poslije teskog i napornog dana na poslu.Danas sam istamario 5 gazdinih konja i mnogo sam umoran.

  6. Pitanje administratoru portala zasto ste dozvolili komentiranje kojekakvim bolesnim ljudima, mrziteljima Hrvata, tako da vise nema normalnih komentatora od ranije. Ovo se sve pretvorilo u klix kojeg ne citam godinama

  7. Moram da pohvalim administratora portala sto je dozvolio mogucnost da se svi mogu javljati i izraziti svoje misljene ma da je to nekad zaista frustrirajuce kad se sprdaju sa nama.Evo na primjer ja se ne ljutim kad mi netko napise da sam konjusar,ja se cak ponosim sa svojom konjusarskom obiteljskom tradicijom.

  8. Себиа, донеси сланину и чварке. Сада нема никога, опет можемо бити оно што јесмо: Срби из Пожаревца

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Imaju li zastupnici BH Hrvata (HDZBIH) u RH Saboru problem s Penavinim “NE SA SRBIMA” Plenkoviću?

Srbi u BIH u nekoliko su navrata spašavali poziciju HDZ-a u BIH. Taj isti HDZ BIH donosi stabilnu i...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -