Srijeda, 8 svibnja, 2024

Na prostoru Ljubuškog zatečeno 13 migranata

Must Read
U ponedjeljak 16. kolovoza, policijski službenici PU Ljubuški su na području Grada Ljubuškog zatekli 13 migranata.

Prvo su u 8:50 sati, postupajući u okviru akcije kodnog imena “Migrant”, zatekli u mjestu Crveni Grm devet migranata, od toga šest državljana Afganistana i tri državljanina Irana.

O događaju je izvještena Služba za poslove sa strancima, a nakon određenih provjera navedeni migranti upućeni su u Imigracijski centar.

Isti dan u 8:55 sati u Ulici herceg Stjepana Kosače u Ljubuškom zatekli su još četiri migranta, od toga dva državljana Palestine te po jednoga državljanina Alžira i državljanina Maroka.

O događaju je izvještena Služba za poslove sa strancima, a nakon određenih provjera navedeni migranti upućeni su u Imigracijski centar, navodi se u dnevnom biltenu MUP-a ŽZH Halo 122.

U protekla 24 sata zaprimljene su dvije prijave o kaznenim djelima iz oblasti kaznenih djela protiv imovine Kaznenog zakona FBiH, jedna prijava o kaznenom djelu Laka tjelesna ozljeda iz čl. 173. Kaznenog zakona FBiH, a jedan građanin prijavio je tri kaznena djela, od toga dva kaznena djela iz oblasti kaznenih djela protiv službene i druge odgovorne dužnosti Kaznenog zakona FBiH i jedno kazneno djelo iz oblasti kaznenih djela protiv slobode i prava čovjeka i građanina FBiH.

Kriminalistička istraživanja su u tijeku.

U protekla 24 sata nije evidentirana nijedna prometna nezgoda, kao nijedan prekršaj protiv javnog reda i mira, navode iz MUP-a ŽZH.

(www.jabuka.tv)

- Advertisement -

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Rusija će izaći jača, rekao je Vladimir Putin nakon polaganja prisege kao predsjednik

Usred aktualnog sukoba Rusije i Ukrajine, ruski predsjednik Vladimir Putin izrazio je uvjerenje u dostojanstveno prevladavanje sadašnjeg izazovnog razdoblja i snažniju...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -