Nedjelja, 5 svibnja, 2024

Čović uputio brzojav sućuti najvišim dužnosnicima Republike Češke

Must Read

Povodom tragičnih posljedica razornog tornada u Češkoj Republici, zamjenik predsjedatelja Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Dragan Čović uputio je brzojav sućuti predsjedniku Češke Republike Milošu Zemanu, predsjedatelju Zastupničkog doma Parlamenta Radeku Vondraceku, predsjedniku Senata Milošu Vystrčilu i predsjedniku Vlade Češke Republike Andreju Babišu.

„S velikom tugom sam primio vijest o tragičnim posljedicama razornog tornada koji je pogodio mnoge krajeve vaše zemlje, u kojima su živote izgubili vaši sunarodnjaci, a na tisuće njih je ostalo bez svojih domova. Vama i narodu Češke Republike želim, uime Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine i u svoje osobno, uputiti izraze najdublje sućuti.

Ekscelencije, molim vas da prenesete izraze najiskrenije sućuti i suosjećanja obiteljima preminulih i povrijeđenih u ovoj strašnoj prirodnoj nesreći. Naše misli i molitve su uz njih u ovim teškim trenucima“ – navodi se u brzojavu sućuti zamjenika predsjedatelja Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Dragana Čovića, prenosi Sektor za odnose s javnošću PSBiH./HMS/

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Imaju li zastupnici BH Hrvata (HDZBIH) u RH Saboru problem s Penavinim “NE SA SRBIMA” Plenkoviću?

Srbi u BIH u nekoliko su navrata spašavali poziciju HDZ-a u BIH. Taj isti HDZ BIH donosi stabilnu i...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -