Published On: Pet, lip 25th, 2021

Čović uputio brzojav sućuti najvišim dužnosnicima Republike Češke

Povodom tragičnih posljedica razornog tornada u Češkoj Republici, zamjenik predsjedatelja Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Dragan Čović uputio je brzojav sućuti predsjedniku Češke Republike Milošu Zemanu, predsjedatelju Zastupničkog doma Parlamenta Radeku Vondraceku, predsjedniku Senata Milošu Vystrčilu i predsjedniku Vlade Češke Republike Andreju Babišu.

„S velikom tugom sam primio vijest o tragičnim posljedicama razornog tornada koji je pogodio mnoge krajeve vaše zemlje, u kojima su živote izgubili vaši sunarodnjaci, a na tisuće njih je ostalo bez svojih domova. Vama i narodu Češke Republike želim, uime Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine i u svoje osobno, uputiti izraze najdublje sućuti.

Ekscelencije, molim vas da prenesete izraze najiskrenije sućuti i suosjećanja obiteljima preminulih i povrijeđenih u ovoj strašnoj prirodnoj nesreći. Naše misli i molitve su uz njih u ovim teškim trenucima“ – navodi se u brzojavu sućuti zamjenika predsjedatelja Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Dragana Čovića, prenosi Sektor za odnose s javnošću PSBiH./HMS/

guest
nije obvezno
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x