Srijeda, 25 rujna, 2024

U Neretvi kod Mostara u autu pronađen mrtav čovjek, velika potraga za djetetom

Vrlo

IZ POLICIJE Hercegovačko-neretvanskog kantona za Klix.ba je potvrđeno da je u vozilu pronađenom u Neretvi južno od Mostara bilo i četverogodišnje dijete.

Policija je nedaleko od potopljenog vozila pronašla beživotno tijelo muškarca, a sada je potvrđeno da je u automobilu bilo i dijete. Za tijelom djeteta se još uvijek traga.

Radi se o osobi A. K. (1989.) čiji je nestanak prijavila supruga 24. travnja oko 15 sati. S njim u vozilu se nalazilo četverogodišnje dijete, kazali su u policiji.

Kako je potvrđeno za Dnevni Avaz, radi se o Agronu Kerelaju, koji se u subotu u 18 sati sa sinom udaljio iz ugostiteljskog objekta Roki iz naselja Kolonija-Rodoč.

Za sada nisu poznate okolnosti ove velike tragedije, a upravo su ronioci pronašli njegovo tijelo nedaleko od mjesta gdje je živio i gdje je posljednji put viđen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mjesto pronalaska je izuzetno nepristupačno, a s glavne ceste na obalu vodi uski makadamski put kojim se nesretni čovjek, sudeći po svemu, dovezao automobilom.

- Advertisement -

14656 KOMENTARI

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Početak formiranja centra za djecu genijalce

U Širokom Brijegu, u zgradi Vlade Županije zapadnohercegovačke, potpisan je dokument koji se zove Memorandum o suradnji s Europskim...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -