Petak, 3 svibnja, 2024

SKK Student poražen od Gruda na Bijelom Brijegu

Must Read

Košarkaši mostarskog SKK Student poraženi su večeras od HKK Grude u utakmici 10.kola košarkaškog prvenstva KS HB. U dopadljivoj i zanimljivoj košarci bolje su se snašli gosti koji su došli do vrijednih bodova i slavili rezultatom 79:73.

Student je sjajno otvorio utakmicu i brzo poveo 13:2. Ipak, gosti se brzo snalaze i dobrom napadačkom igrom preokreću rezultat već do kraja 1/4 koju dobivaju 23:22. Do kraja poluvremena igrala se uglavnom izjednačena košarka no Gruđani su za nijansu bolji te na poluvrijeme nose 5 poena prednosti.

I u nastavku se igrala neizvjesna košarka, Grude su stalno bile u prednosti no Student nije dao da gosti odu na neku veću prednost. Posljednju červtinu susreta Student je otvorio sjajno i došao u egal, no manjak koncentracije a u nekim momentima i sreće koštao je mostarske košarkaše da naprave potpuni preokret.

Samo 2:30 do kraja gosti su poveli 70:62, no Student stiže samo na -3. Tada košarkaš gostiju Leventić sretno pogađa za 72:67 i s tim košem su nestale nade domaćih da mogu do preokreta. Marko Andrijanić s 29 poena predvodio je Grude s 29 poena a njegov brat Nikola dodao je 13.

Kod Studenta je s 24 poena prednjačio Kovač,  Perković je dodao 15 a po 14 su ubacili Obradović i Prskalo.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Je li Anušić idući šef HDZ-a? “Za Plenkovića se sve mijenja ako ne skupi 76 ruku”

IVAN Anušić, prvi čovjek HDZ-a u Slavoniji i ministar obrane, dobio je više glasova od šefa HDZ-a Andreja Plenkovića....
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -