Nedjelja, 5 svibnja, 2024

KLUB VIJEĆNIKA HDZ BiH U GRADSKOM VIJEĆU MOSTARA Aveti prošlosti, kosturi iz ormara i opskurni likovi u Mostaru neće proći, reklamiranje Dudakovića prst u oko žrtvama tzv. Armije BiH

Must Read

Klub vijećnika HDZ BIH u Gradskom vijeću Grada Mostara najoštrije osuđuje reklamiranje ratnog zločinca Atifa Dudakovića na video zidu u središtu Mostara.

Istaknuli su da je to prst u oko hrvatskim žrtvama takozvane Armije BiH i vraćanje u prošlost uz otvaranje starih rana.

“Uzburkavanje i zatezanje međunacionalnih odnosa je skretanje s puta socijalne sigurnosti žitelja Mostara”, priopćeno je.

Dodaju da ‘aveti prošlosti’, kosturi iz ormara, opskurni likovi koji se ponovo u gradu na Neretvi pokušavaju nametnuti kao agenda u javnom diskursu neće proći.

-Oni koji reklamiraju Atifa Dudakovića i Hamdiju Abdića Tigra neka odgovore na pitanje kakva je sudbina Vlade Šantića, generala Hrvatskog vijeća obrane i Hrvatske vojske, koji je nestao 8. ožujka 1995. godine i čija se sudbina ni nakon 26 godina ne zna, istaknuto je.

Mišljenja su da ovakvi modeli ponašanja i spinova političkog Sarajeva neće proći u modernom europskom gradu za kakav se, kako kažu, zalažu.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Imaju li zastupnici BH Hrvata (HDZBIH) u RH Saboru problem s Penavinim “NE SA SRBIMA” Plenkoviću?

Srbi u BIH u nekoliko su navrata spašavali poziciju HDZ-a u BIH. Taj isti HDZ BIH donosi stabilnu i...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -